Esti aici: Home // Make-up, Papusi Talentate, Product review // Sephora, kitul pentru sprâncene

Sephora, kitul pentru sprâncene

kit sprancene sephora, papusa ruseasca

Zilele trecute, răsfoiam o revistă glossy (păpușa-Olivia would be proud) și mă gandeam cum acum câțiva ani nimeni nu ar fi îndrăznit să iasă din casă cu sprâncenele nearcuite, perfect conturate, subțiate exagerat (dacă ar fi să luăm ȋn calcul trendurile actuale).

Azi, însă, we’re going back to basics for a little bit – se poartă stufoase, îngroșate, dar tot perfect conturate, iar pentru că mai am și eu mici defecte „tehnice”, am pus în funcțiune kitul pentru sprâncene Sephora (69 lei).

Oglindă – oglinjoară…

Pe scurt, kitul conține tot ce ai nevoie pentru a avea sprâncene perfecte – două nuanțe de fard de sprâncene, în culori naturale, ceara de sprâncene pentru fixare, un aplicator cu două capete – unul cu o pensulă plată, pentru dozarea perfectă a fardului și celălalt cu o periuță pentru stylingul final (pieptănarea firelor) – și o mini pensetă pentru retușuri. Oglinda încorporată este un plus, având în vedere că este una dintre puținele truse de contur al sprâncenelor cu oglindă, iar pe mine mă ajută să am sprâncene perfecte şi când sunt ȋn deplasare şi oglinzile „full-size” se ascund.

… cine are cele mai frumoase sprâncene din țară?

Sunt o păpușă relativ simplistă, dar știu bine ce vreau și ce îmi place. Mereu am admirat ochii bine încadrați de niște sprâncene frumos definite, așadar rutina mea de stilizare a acestora este mult mai uşor de bifat datorită kitului Sephora (disponibil ȋn magazine şi online, aici).

Dacă îmi doresc doar puțină umplere pentru zonele cu fire rare, aplic fardul mai deschis la colţul exterior al sprâncenelor și apoi folosesc periuța pentru a le pieptăna. Apreciez faptul că cele două farduri nu sunt foarte pigmentate, deci pot corecta ușor eventualele greșeli și nici nu risc să aplic prea mult produs de la prima aplicare.

În zilele în care sunt o make-up queen wannabe și îmi doresc un efect mai intens, aplic ceara, care fixează și intensifică, fardul în nuanța mai închisă și apoi periez sprâncenele, iar astfel obțin o accentuare uşor dramatică, ce pune şi mai mult ochii ȋn evidenţă.

Andreea – o păpușă cu ochi de chinezoaică

Tags: , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.