Esti aici: Home // Editorial, Interviu, Lifestyle, Make-up, Reviste glossy // Beau Monde-ul meu de octombrie

Beau Monde-ul meu de octombrie

Octombrie este o luna specială pentru mine. Am amintiri importante, acţiuni care au fost puncte de cotitură în viaţa mea şi care s-au întâmplat în octombrie. Atunci mi-am început anul în Madrid, în octombrie acum cinci ani m-am mutat în apartamentul în care stau acum; în aceeaşi lună, acum trei ani, l-am cunoscut pe cel care mă face fericită zi de zi, iar căţelul nostru a împlinit doi ani luna aceasta. Octombrie “e cu cântec”, cum s-ar spune; iar refrenul este, în octombrie 2015, revista Beau Monde.

The Beau Monde Beauty Guest

Am citit noua rubrică “Beauty Guest” cu mare interes şi admiraţie pentru că fiecare număr a adus în prim-plan în aceste pagini femei puternice din industria frumuseţii, pe care le apreciez, admir şi pe care am plăcerea să le revăd şi live, ocazional. Cred că prima, cea care a inaugurat rubrica, a fost MM aka. Mihaela Munteanu, PR Manager L’Oréal, au trecut prin pagini Oana Toma, de la Coty – despre care citeam cu bucurie în vacanţa târzie de vară şi Minodora Tornean, de la Niran, iar apoi, la începutul lui septembrie, primeam un mail.

Mădălina Ionescu, beauty editor Beau Monde, pe care abia o cunoscusem personal, după ani de schimburi de mailuri, îmi propunea să fiu beauty guest-ul lunii octombrie. Două pagini într-una dintre revistele pe care le iubesc, două pagini ale mele, în faţa cititoarelor. Să vă spun cât de fericită, măgulită, entuziasmată am fost şi cum toată ziua şi toată săptămâna m-am gândit intens şi cu zâmbetul pe buze la cum voi răspunde întrebărilor Mădălinei?! Ce fotografie le voi trimite? Cum fac selecţia de preferate, iubind atât de multe produse de înfrumuseţare?

Documentarea şi rezultatul

Ei bine, numărul de octombrie este acum la chioşcuri, cu o parte dintre beauty-gândurile mele scoase la iveală de iscusitul talent jurnalistic al Mădălinei, care a făcut o documentare impresionantă înainte de interviu. Vorbesc despre drumul meu în carieră, despre schimbarea proporţiilor de timp – jurnalist (baza mea) versus om de comunicare (domeniul principal de activitate de aproape patru ani), despre perfecţiunea unei flori şi despre cum au pornit paginile online din care citeşti acum – îţi mulţumesc!

Închei cu #buyprintmagazines şi vă recomand din nou să citiţi revistele glossy româneşti lună de lună, indiferent cine apare în ele. Eu îi mulţumesc din nou Mădălinei pentru invitaţie, profesionalism, răbdare şi zâmbetele pe care mi le-a adus timp de două săpămâni, până am definitivat articolul şi îi mulţumesc întregii echipe Beau Monde pentru paginile pe care le citesc şi admir număr de număr.

Cu drag,

O păpuşă în Beau Monde România

 

Produse de beauty ce se află zilnic în rutina de îngrijire sau în portfard:

–          Apă minerală elmiplant – 16 lei

–          Ser de ochi elmiplant Seametry (pe care îl utilizez pentru întregul ten) – 25 lei

–          Fond de ten Chanel Vitalumière Aqua – 215 lei

–          Ruj nude Maybelline NY – 31 lei

–          Iluminator Make Up For Ever (Sephora) – 179 lei

–          Mascara Lancôme Grandiôse – 159 lei

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.