Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty news, Lifestyle, Product review // Crema multifuncţională de la NIVEA şi am spus WOW

Crema multifuncţională de la NIVEA şi am spus WOW

NIVEA Care_Catrinel_wow

NIVEA. Love brand. Cremele multifuncţionale – iubire personală. Nu este nici un secret că ador brandul cu care am început acest material, brand cu o istorie de peste 100 de ani, despre care am scris pe scurt aici. Astăzi, această păpuşă vă prezintă noul produs WOW – crema multi-purpose Care, care tocmai a început o relaţie de dragoste cu pielea mea.

Prima impresie

Se prezintă într-un ambalaj practic de 100ml (14,3 lei, disponibilă şi în varianta 200ml la preţul de 19,7 lei), uşor de transportat zi de zi – pentru că este genul de produs pe care îţi vei dori să-l ai mereu cu tine! Imediat ce am deschis borcănaşul alb-albastru am simţit clasicul parfum NIVEA pe care cu toatele îl cunoaştem şi pe care, personal, îl ador: fin, pudrat, care te face să închizi ochii şi să te simţi în siguranţă.

nivea care

Cât de multifuncţională?

Aşa cum spuneam, este o cremă multifuncţională, aşadar poate fi aplicată pe ten şi corp. Am început testarea pe mâini – are o textură uşoară, de cremă-gel şi este bazată pe o tehnologie nouă, cu cristale de ceară foarte hidratante. Se absoarbe imediat în piele, iar senzaţia de hidratare intensă apare de la prima aplicare, rezistând chiar şi după ce m-am spălat pe mâini. Senzaţie grasă? Nici vorbă! Pelicula fină ce rămâne în urma aplicării se simte ca un voal protector. Nu există nici senzaţia de lipicios ori încărcat, este pur şi simplu o cremă… WOW!

NIVEA Care_Catrinel

Este o excelentă bază pentru machiaj, senzaţia de hidratare şi confort rămânând timp îndelungat. Cred că este deja de la sine înţeles că pielea corpului beneficiază de acelaşi răsfăţ în timpul şi după aplicare, iar eu vă spun că plănuiesc testul suprem – hidratarea călcâielor!

Pachet special de Craciun NIVEA Care, Gel de dus crema Harmony Time si deodorant Fresh Flower

În această perioadă, regăsiţi în magazine pachetul special ce conţine crema Care, gelul de duş Harmony Time şi deodorantul Fresh Flower în pouch-ul cu buline – 45,8 lei.

Această păpuşă pune crema NIVEA Care în geantă şi se pregăteşte de o nouă aventură.

Cu drag,

O păpuşă impresionată până la WOW!

Imagine deschidere – superba Catrinel Menghia

Tags: , , , , , , , , , ,

2 Responses to " Crema multifuncţională de la NIVEA şi am spus WOW "

  1. Camelia says:

    Am incercat-o si eu si mi-a placut. Chiar e multifunctionala, pacat ca se termina repede.

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.