Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Istorii de beauty, Lifestyle, Papusi Talentate, Scurt review // Cod albastru: puţină istorie NIVEA

Cod albastru: puţină istorie NIVEA

NIVEA este brandul de suflet cu o istorie de peste 100 de ani. Cutiuţa albastră metalică este prezentă în amintirile mele de pe vremea când credeam că oamenii mari nu au fost niciodată copii, iar copiii rămân veşnic copii. Ţin minte cum pe noptierea bunicii, printre aţe şi ceasuri, se afla cutia albastră, sau cum acesta se transforma ulterior în spaţiu pentru depozitarea degetarelor şi a nasturilor mici.

Cu NIVEA în spaţiu

Citeam zilele trecute despre NIVEA şi ce mi-a plăcut cel mai mult este cum a ajuns în spaţiu. În 1983, în cadrul unei misiuni spaţiale, membrii echipajului puteau să împacheteze doar câteva obiecte personale. Unul dintre aceştia a ales crema clasică NIVEA. Acest fapt a generat o întreagă campanie şi pe bună dreptate, deoarece este o dovadă clară că brandul german face parte din viaţa de zi cu zi a oamenilor, indiferent de destinaţia lor. Cu o viaţă aşa de lungă, NIVEA are o istorie bogată în acţiuni şi campanii de tot felul, iar faptul că astăzi se numără printre cele mai cunoscute love branduri este un idicator atât al calităţii produselor, cât şi al comunicării eficiente a acestora, în întreaga lume.

Cutiuţa magică – prima cremă stabilă şi accesibilă maselor însetate de hidratare

Asociez mirosul de cremă cu cel al clasicei NIVEA (7,46 lei/ 75ml), un produs mulifuncţional şi arhicunoscut, cu ingrediente blânde, care îngrijeşte delicat atât pielea mâinilor şi corpului, cât şi tenul. Cu o consistenţă onctuoasă, crema ajută la menţinerea barierei naturale de protecţie a pielii şi îi oferă acesteia hidratare intensă.

În decembrie 1911 trei inventatori ofereau un produs competent pentru îngrijirea pielii. De fapt, PRODUSUL!, acelaşi care îşi menţine formula aproape neschimbată de aproape un secol. Într-o lume în care cremele erau făcute din grăsimi vegetale sau animale, care aveau multe puncte slabe şi un cost ridicat, NIVEA avea să fie prima cremă stabilă şi accesibilă maselor însetate de hidratare.

Hidratare la puterea albastru

După succesul pe care l-a avut crema NIVEA de-a lungul timpului, gama albastră s-a extins: în colţul din baie, duoul format din gelul de duş Creme Care (12,52 lei) şi Laptele de Corp Hrănitor sub Duş (17,29 lei) luptă cu pielea cu aspect tern şi o transformă într-o atingere mătăsoasă ce radiază a sănătate. Pentru pielea mâinilor, gama albastră dezvăluie un săpun lichid hrănitor (11,44 lei), pentru o senzaţie de piele catifelată. Pentru buze fine şi gata să fie răsfăţate, balsamul de buze Essential Care (8,84 lei) combină puterea de hidratare a uleiului de jojoba cu untul de shea ce le prozejează împotriva radicalilor liberi.

Amintiri de la schi

NIVEA se regăseşte în multe colţuri ale amintirilor mele, dar cea mai pregnantă este cea a profesorului nostru de schi. Când eram mici, fraţii mei şi eu petreceam zilele pe pârtii şi trasee montane la schi, alături de monitorul nostru minunat. Acesta, pe lângă merinde, vorbe calde şi grijă pentru noi, căra în ghiozdanul lui crema NIVEA, varianta de buzunar, iar în pauze ne dădea de fiecare dată cu cremă pe faţă şi pe mâini şi ceruia schiurile. Bănuiesc că asta înseamnă să ai grijă de cineva drag.

Tu cum îţi aduci aminte de NIVEA?

Semnat: O Isabelle-păpuşă care se simte albastră

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 Response to " Cod albastru: puţină istorie NIVEA "

  1. […] am început acest material, brand cu o istorie de peste 100 de ani, despre care am scris pe scurt aici. Ast?zi, aceast? p?pu?? v? prezint? noul produs WOW – crema multi-purpose Care, care […]

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.