Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty gadgets, Dictionar urban de beauty, In farmacii, Lifestyle, Product review // Produse de beauty folosite ante şi post epilare cu Philips Lumea

Produse de beauty folosite ante şi post epilare cu Philips Lumea

Articolele despre Philips Lumea pe care le-am scris până acum continuă să adune comentarii cu întrebări pertinente despre produse, despre cum se utilizează, despre preţuri (link aici cu detalii despre cele mai noi modele) şi diferenţele dintre aparate. De data aceasta, după ce v-am dezvăluit experienţa de un an de utilizare a aparatului, după prezentarea amănunţită imediat după lansare, a venit timpul să completăm seria articolelor învăluite în lumină cu un material despre produsele de beauty utilizate înainte şi după procesul de epilare cu lumină IPL, acasă.

Pregătirea pielii

Zona ce urmează a fi atinsă de Philips Lumea trebuie să fie proaspăt rasă (prin “proaspăt” înţeleg cu maximum 24 de ore înainte), iar eu vă spun cu mâna pe inimă că zona dedicată bărbaţilor, din supermarket-uri, nu-mi este străină: utilizez gelul de ras NIVEA (14,69 lei) şi un aparat Gillette. Înainte de această etapă folosesc un scrub delicat (poate fi şi unul cu particule fine, pentru ten), pentru a elimina toate celulele moarte şi pentru a obliga eventualele fire crescute sunt piele să iasă. Vă reamintesc faptul că utilizez acest aparat pe braţe, aşa cum am descris aici.

Urmează delimitarea zonelor pe care va acţiona Philips Lumea, iar pentru a face acest lucru utilizez un creion cosmetic alb – poate fi vorba despre un creion khol pentru ochi ori unul pentru sprâncene, eu am ales High Brow Glow, Benefit, exclusiv Sephora (21 EUR). Această acţiune mă ajută să urmez cu precizie zonele, fără a trece accidental cu lumina IPL de două ori, peste aceeaşi zonă.

Post epilare cu Lumină Intens Pulsată, acasă

Imediat după terminarea procesului de epilare cu lumină IPL acasă, spăl zona atinsă de lumină cu apă călduţă şi un gel de curăţare delicat – ador DermatoCLEAN, de la Eucerin (50,22 lei/ 200ml), aşadar admit că prefer să aplic un gel pentru ten, deşi orice variantă delicată de gel de duş este potrivită.

Tapotez pielea curăţată cu un prosop curat, pulverizez un strat fin de apă termală sau minerală (elmiplant pure moisture, 16 lei) şi aplic pe pielea încă umedă o cremă cu extracte naturale, preferata mea fiind Egyptian Magic (100 lei), pe bază de ulei de măsline. Un ulei este la fel de potrivit, iar de curând am descoperit Bio-Oil (aprox. 55 lei/ 60ml, disponibil în farmacii), pe bază de extracte din plante şi vitaminele A şi E, cu proprietăţi vindecătoare.

Zilele următoare

Estimez pe propria-mi piele procentul de păr nedorit rămas la 20-30%. Utilizarea unei creme cu factor de protecţie solară este obligatorie!

Mi-ar plăcea foarte mult să aflu detalii despre ritualurile voastre ante şi post epilare cu lumină intens pulsată, aşadar aştept cu drag comentariile sau întrebările la care voi răspunde din propria experienţă şi vă reamintesc faptul că medicul dermatolog Ana Fâcă vă stă la dispoziţie aici, pentru orice întrebări specifice, care necesită răspunsul specialistului.

Cu drag,

O păpuşă cu piele fină

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

1 Response to " Produse de beauty folosite ante şi post epilare cu Philips Lumea "

  1. […] Ap? mineral? elmiplant – 16 […]

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.