Acest rimel a ajuns la mica redacţie cu brad în curte într-o cutie roşie, branduită Sephora. Pentru că, în momentul în care a apărut, a fost disponibil în exclusivitate, pentru o perioadă, în marele lanţ. Ador să observ cum lanţurile de magazine beauty îşi dispută exclusivităţile. Revenind la mascara din titlu, să vă povestesc mai multe despre Lancôme Grandiôse (159 lei).
Ambalajul
Primul contact, ambalajul: observaţi degradeul dinspre partea superioară a capacului – negrul se pierde în transparenţa ce dezvăluie trandafirul Lancôme 3D. Apoi, peria: spre deosebire de rimelurile clasice, “tulpina” lui Grandiôse este curbată, astfel încât aplicarea să fie mai uşoară şi cu mai puţine greşeli. Peria este realizată din cauciuc, iar cantitatea dozată este perfectă pentru fiecare aplicare.
Demachiere simplă
Am deschis Grandiôse fără aşteptări măreţe, gândindu-mă că am văzut atât de multe rimeluri, încât mi-era greu să cred că voi fi atât de impresionată de un nou produs. Pe langă aplicarea facilă şi încărcarea perfectă a genelor, astfel încât privirea de păpuşă să-şi facă rapid apariţia, mă interesează în mod deosebit cât de uşor se demachiază produsul. Probabil că demachierea nu este ritualul preferat pentru multe dintre noi, aşadar cu atât mai puţin înlăturarea dificilă a unui rimel încăpăţânat. Oricât de bine ar arăta şi s-ar simţi pe gene, demachierea este la fel de importantă ca look-ul şi feeling-ul. Demachierea cu dischetă îmbibată în loţiune micelară şi un strop de produs uleios este extrem de simplu de realizat, fără a fi nevoie să insistăm, stresând pielea sensibilă din jurul ochilor. Indiferent de brandul ales, prefer să demachiez ochii aplicând, pe lângă apă micelară, şi un produs de tip ulei sau lapte demachiant – înmoaie rimelul şi întregul proces devine mai blând.
Looks & feeling
Şi pentru că vorbeam de “feeling”, Grandiôse este, în ciuda denumirii, un fulg. Nu simt rimelul încărcând genele şi nici nu ajung, după ce-l port o zi, să îmi doresc să ajung urgent acasă pentru a-l demachia, cum mi s-a întâmplat în cazul altor produse luxury, de acest tip.
Aşa cum spuneam, aplicarea este foarte uşoară, datorită formei pensulei, iar beţişoarele nu mai sunt necesare pentru retuşuri. Singura îmbunătăţire pe care aş fi adus-o pentru perfecţiune ar fi fost îngroşarea părţii finale a pensulei, pe rotund, astfel încât perii să ajungă mai uşor la genele superioare scurte, localizate în unghiul intern al ochiului.
Concluzia
Este unul dintre rimelurile care pare a le avea pe toate – rezultat spectaculos prin alungirea, îndesirea şi curbarea perfecte a genelor, demachiere uşoară, ambalaj de poveste. Şi este genul de mascara pe care aş recumpăra-o, un rimel care m-a convins 100%. Iar după mai bine de o lună de la deschiderea produsului, acesta este în perfectă stare, fără urme de îngroşare, fără rimel uscat pe margini şi fără să-şi fi schimbat consistenţa sau dozajul impecabil.
Cu drag,
O păpuşă ce flutură din genele-i grandioase
Later edit, feedback-ul Brînduşei, omul de comunicare din spatele brandului, după ce a citit materialul:
“Just for your info: atenţie când scoţi aplicatorul din sticluţă. El trebuie scos prin rotire şi nu tras direct, pentru că rişti să se încarce periuţa cu prea mult produs, sau chiar să se rupă. În plus, când aplici mascara, trebuie să roteşti câte un pic aplicatorul şi o să vezi că este conceput special pentru a ajunge la toate genele, chiar şi la cele mai scurte.”
Am luat aminte la sfaturi şi la următoarea aplicare am rotit peria în loc să scot aplicatorul pur şi simplu. Diferenţa este remarcabilă, iar eu sunt recunoscătoare că am mai învăţat un beauty trick pe care mă grăbesc să-l împărtăşesc.
Este si preferatul meu! <3
Joa-doll, ma crezi ca m-am gandit la tine cand am scris? 🙂
Unul din preferatele mele 🙂
Indeed! <3
[…] Mascara Lancôme Grandiôse – 159 […]