Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Bucuresti, Event review, In farmacii, Lifestyle, Papusi Talentate, Product review, Scurt review // Umbrela dermato-cosmeticelor MagnifiqueSkin

Umbrela dermato-cosmeticelor MagnifiqueSkin

Idealul de frumuseţe este ilustrat prin fotografii cu fete tinere al căror ten este mai fin decât o coală de hârtie. Pentru a descrie un ten matur, se folosesc termeni ca „imperfecţiuni” sau „probleme ale pielii”. Dacă o femeie se uită în oglindă şi îşi acceptă „micile imperfecţiuni” este o curajoasă. Femeile sunt de multe ori încurajate să se simtă urâte şi să ducă o luptă continuă împotriva naturii. De dragul marketingului. Produsele despre care vă vorbim în continuare au cercetarea în prim-plan, marketingul fiind lăsat pe planuri mai îndepărtate.

Umbrela bogată

MagnifiqueSkin, conceptul umbrelă ce adăposteşte şapte game alcătuite din 47 de produse dermato-cosmetice concepute pentru a trata cele mai frecvente patologii ale pielii, a defilat în cadrul unui eveniment chic. Am aflat în timpul întâlnirii elegant-formale că produsele sunt fabricate în laboratoarele Lysaskin şi tratează probleme reale ale pielii precum, psoriazis, atopie, hiperpigmentare, hipopigmetare, acnee, seboree şi produse pentru pielea iritată şi cicatrizare, pentru protecţie solară, pentru unghii şi păr şi multe altele.

Is it a bird? Is it a plane? It’s… Urodium!

MagnifiqueSkin a avut parte de o prezentare foarte detaliată, pusă în scenă de specialişti în domeniu. Iată ce mi-a atras atenţia şi vreau să împărtăşesc cu voi: povestea Urodium. A fost pentru prima oară când am auzit acest cuvânt şi, deşi datorită numelui aş fi putut crede că e un soi de rocă de pe Krypton, este o combinaţie patentată de ingrediente active de tipul ulei în apă, cu o putere mare de hidratare.

Despre uree probabil că aţi auzit, mai ales dacă sunteţi utilizatoare de produse dermato-cosmetice. Urodiumul alătură conţinutului de uree, specific produselor hidratante, un element-cheie într-o concentraţie proprie – clorura de sodiu. Comparativ cu ureea în formulă simplă, amestecul unic propus de MagnifiqueSkin oferă cu peste 50% mai multă putere de hidratare la şase ore de la aplicare, iar efectul său este prelungit până la 24 de ore.

Fin şi sănătos

Tenul meu a avut plăcerea de a testa crema ACM Sensitelial Soothing şi s-a simţit cu adevărat răsfăţat. Fiind foarte uscată şi cu aspect descuamat, pielea s-a bucurat de o textură uşoară, dar care a acţionat în profunzime şi care a lăsat o peliculă fină, protectoare. Tenul şi-a recăpătat imediat fineţea şi, după câteva utilizări, a redevenit sănătos.

Această păpuşă îşi îndreaptă atenţia către o farmacie, pentru a încerca să testeze cât mai multe dintre produsele dermato-cosmetice pe care le salută.

Semnat: o Isabelle-păpuşă tânără, care a început povestea de dragoste cu dermato-cosmeticele

Tags: , , , , , , , , , , ,

2 Responses to " Umbrela dermato-cosmeticelor MagnifiqueSkin "

  1. […] ?i am prins un bronz auriu, dorit. Este vorba despre un produs dermatocosmetic aflat sub umbrela MagnifiqueSkin, crema colorat? cu SPF 50, ACM Sensitélial, 53 lei/ […]

  2. […] De?i nu m? confrunt cu o problem? dermatologic?, am ales s? utilizez ?ampoane dermato. În portofoliul de review-uri nu pot enumera decât dou? branduri momentan, fiind singurele ?ampoane din aceast? categorie pe care le-am utilizat ?i reutilizat: Eucerin ?i ACM Novophane, cel din urm? din umbrela MagnifiqueSkin. […]

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.