Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, In farmacii, Lifestyle, Make-up, Scurt review // Crema colorată cu SPF

Crema colorată cu SPF

Încep! Doresc includerea acestui material în categoria “scurt review”, aşadar încerc să scriu punctual. Am utilizat-o toată vara. A fost aliatul meu atât la plajă, cât şi în zile de birou. Mi-a protejat impecabil tenul de soare şi am prins un bronz auriu, dorit. Este vorba despre un produs dermatocosmetic aflat sub umbrela MagnifiqueSkin, crema colorată cu SPF 50, ACM Sensitélial, 53 lei/ 40ml.

Scurtul review

Se adaptează culorii pielii, nu am întâmpinat “probleme acneice” care apar, uneori, pe tenul meu, din cauza umidităţii şi schimbării aerului de Bucureşti cu cel marin.

Produsul poate fi utilizat pe post de fond de ten, deşi prefer în continuare clasicele în oraş, cu SPF minimum 15. Crema colorată este un produs de îngrijire şi nu de machiaj, dar care poate înlocui cu succes un fond de ten. Cred că aici depinde de preferinţe, aşa cum spuneam. Fondul de ten rezistă mai mult timp pe piele, crema necesită reaplicare.

Am utilizat-o la plajă, reaplicând, fără a avea nevoie de oglindă şi fără a-mi face griji că nu acoperă uniform. Nu au existat pete ori produs strâns în ridurile de expresie.

Sensitélial conţine pudră de perle ce intensifică factorul de protecţie solară. Rolul acestei pudre este şi de hidratare, protecţie şi prevenire a îmbătrânirii pielii.

Cu drag,

O păpuşă care anul acesta s-a bronzat sănătos

Tags: , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.