Esti aici: Home // Beauty gadgets, Dictionar urban de beauty, Make-up, Product review // Review post-utilizare: iluminatorul M.A.C

Review post-utilizare: iluminatorul M.A.C

Sunt unele produse de beauty pentru care un simplu review nu este suficient, cu care dezvoltăm o relaţie lungă de prietenie şi pe care ajungem să le adorăm şi refolosim cu plăcere. Am mai scris despre “Cream Colour Base”, de la M.A.C (105 lei), iar acum simt nevoia unui review post-folosire. Este primul produs sub formă compactă pe care l-am utilizat până la terminarea completă. În general, dacă mi se par interesante, deschid produsele de acest gen, le utilizez pentru a-mi satisface curiozitatea în ceea ce priveşte aspectul acestora şi compatibilitatea cu pielea ori cu trăsăturile mele şi, de cele mai multe ori, după un număr de ani (produsele de beauty ce se prezintă sub această formă, ca şi cele pulbere, rezistă mult mai mult în timp, atenţie, totuşi, la data de valabilitate), ajung în cutia cu produse de reciclat, doar pe jumătate goale. Produsul multi-usage (poate fi utilizat atât ca iluminator, cât şi ca blush sau fard de ochi) despre care vorbeam într-o lună de decembrie, aici, m-a însoţit peste mări şi ţări, şi-a făcut loc în toate genţile şi mini-trusele de machiaj special destinate călătoriilor, a apărut în fotografii prezent pe zona tâmplelor şi a zonei de sub genele inferioare, cu continuitate către pomeţi.

Alternativă

Rezistă multe ore pe piele, se demachiază foarte uşor şi rezistă destul de bine la transfer. Este un produs pe care l-am recomandat şi l-aş reutiliza fără să stau prea mult pe gânduri. Fiind parte a unei colecţii speciale, cea a iernii 2011, “Glitter and Ice”, produsul a fost comercializat în ediţie limitată. M.A.C recomandă ca produs alternativ, cu acelaşi efect de iluminare, Mineralize Skin Finish (141 lei), care face parte din linia permanentă de produse.

Atingerile iluminatorului, în puncte-cheie

Produsele cu efect de iluminare se aplică pe pomeţi, pe tâmple, la baza sprâncenelor, în unghiul intern al ochilor, pe decolteu şi, de ce nu, chiar pe umeri. Arată senzaţional atât pe pielea albă, cât şi pe cea bronzată şi este o atingere strălucitoare care definitivează stylish orice tip de machiaj, fie că alegi unul natural ori un tip complex, scăldat în culori şi umbre. Poţi alege o pensulă cu pămătuf cu fire lungi şi dese, cu ajutorul căreia să aplici o atingere pe întregul chip, poţi folosi o pensulă pentru blush pentru a restrânge zona sau poţi utiliza o pensulă pentru aplicarea fardului, delimitând astfel zona şi aplicând concentrat produsul.

Cu drag,

O păpuşă îndrăgostită de produse cu efect de iluminare

Tags: , , , , , , , , , , , ,

1 Response to " Review post-utilizare: iluminatorul M.A.C "

  1. […] Review iluminator, aici ?i aici. […]

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.