Esti aici: Home // Beauty gadgets, Bucuresti, Dictionar urban de beauty, Lifestyle, Location review, Make-up // M.A.C. în Centrul Vechi, magazinul 5

M.A.C. în Centrul Vechi, magazinul 5

Când a ajuns pentru prima oară în România, a fost vestea cea mai bună a anului pentru toate iubitoarele de beauty din România. Până atunci, cumpăram produse MAC din Spania şi veneam cu bocceluţa plină de fonduri de ten, ştiind nuanţa de piele a fiecăreia dintre păpuşile utilizatoare.

Acum, după mai bine de trei ani de la deschiderea primului magazin MAC în Băneasa Shopping City (decembrie 2010), echipa de comunicare anunţă deschiderea celui de-al cincilea store în Centrul Vechi al Bucureştiului.   

Situat pe strada Şelari numărul 4 (sector 3), magazinul afişează un design cu totul deosebit, un concept unic în Europa.

Produsele MAC sunt apreciate la nivel internaţional ca fiind în topul produselor profesionale de machiaj. Make-up Art Cosmetics (de aici vine prescurtarea M.A.C.) a fost fondat în 1984 de către Frank Toskan, make-up artist şi fotograf, şi Frank Angelo, proprietarul unui salon de frumuseţe. Iar ceea ce poate că nu ştiţi este faptul că sunt produse canadiene, cei doi lansând MAC în Totonto.

Păpuşile speră că vestea va fi primită cu bucurie şi MAC va fi mai aproape de sufletele şi frumuseţea exterioară a fiecărei păpuşi cititoare.

Cu drag,

O păpuşă-utilizatoare care scrie de fiecare dată cu mare plăcere despre M.A.C.

Vă invităm să citiţi şi:

Interviu cu Alexandra Spyridopoulou, make-up artist MAC, despre“Femeile obişnuite – adevăratele vedete ale vieţii

Review iluminatoraici şi aici.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.