Esti aici: Home // Lifestyle, Papusi Talentate // În buchete personalizate. Give flowers to the people!

În buchete personalizate. Give flowers to the people!

Mai mult decât orice, apreciez cadourile care chiar înseamnă ceva: un obiect personalizat, o carte care știi sigur că o să placă pentru că…știi sigur, un disc despre care ești convins că va fi ascultat over and over and over again, sau chiar clasicul buchet de flori.

Și, în timp ce mărturisesc că nu mă încadrez în categoria oamenilor care adoră să primească daruri, recunosc cu mâna pe inimă și fără degete încrucișate la spate că imi place la nebunie să le ofer (uneori le plănuiesc cu câteva luni înainte, da, chiar atât de departe am ajuns). Dar apar și momente în care vrei să transmiți cuiva un mesaj right then and there. Atunci, ce faci?

Worry no more!

Proaspăt lansatul www.purpleflowers.ro este a breath of fresh airprimul site din România care se joacă în mod creativ cu selectarea florilor în funcție de personalitatea celor care le vor primi. Asta pentru că pe site te poți ajuta de filtrele puse la dispoziție pentru ca echipa Purple Flowers să-ți propună trei variante de buchete special create, care apoi să plece către destinatar și să-i facă ziua mai frumoasă.

În plus…

…pe site găsești buchete și aranjamente gata făcute, în trei mărimi diferite: standard, mediu sau mare, pe care le poți îmbunătăți după bunul plac, adăugând florile tale preferate – for a more personal touch.

Aruncând măcar o privire pe site, o să simțiți cum vă cuprinde un vibe specific primăverii. Și nu e acesta unul dintre cele mai frumoase sentimente?

Acum mi se pare că lipsește ceva de pe birou…

O păpușă cu nume de floareTags: , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to " În buchete personalizate. Give flowers to the people! "

  1. Absolut senzationale buchetele, multumesc pentru informatie.

  2. Olivia says:

    Camelia, o alta papusa cu nume de floare :) Te-am privit in fotografiile de pe blog si te-am vazut inconjurata de flori frumoase.
    Ne bucuram ca ti s-a parut util articolul Deliei, multumim pentru ca ne citesti!

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.