Esti aici: Home // Bucuresti, Lifestyle, Location review, Luxury, Product review // Cadoul-concept

Cadoul-concept

Ajung la The Place X, primul concept-store din România, doar pe fugă, fără să am răgazul de a testa cu adevărat experienţa de shopping. O voi face şi pe aceasta la un moment dat. Am scris împreună cu păpuşa-Delia mai multe despre istoria magazinelor concept şi despre noua adresă a The Place X din Calea Victoriei aici.

Planul a fost mic dejun la magazin, invitaţie venită din partea lui Noemi Revnic, PR The Place X, cea despre care am mai scris în diferite texte. Păpuşile nu au reuşit să ajungă – săptămână grea, mică durere în suflet din cauza lipelii de birou ce a dus la lipsa prezenţei în locuri mai interesante. Însă Noemi a revenit cu un mesaj căruia n-avem cum să-i rezist, în mail identificând cuvintele “componentă delicioasă, care expiră sâmbătă […]”. Zahăr? Mă aşteaptă şi eu să-l las să expire? No, no, I’m all in! Aşadar, într-o zi de alergătură şi fără mic dejun, am ajuns la magazinul-concept The Place X pentru a lua cadoul-concept ambalat în The Box from The Place X, care mă aştepta sub bradul-concept Veuve Cliquot.

Everything from The Place

Cutia conţinea cel mai bun chec pe care l-am gustat vreodată, cu unt şi lămâie, de la Pain Plaisir. Expresia “ţi se topea în gură” este perfectă pentru a descrie bucuria papilelor gustative. Iar o felie de chec merge perfect lângă o ceaşcă de cafea. Aşadar, cadoul dezvăluia şi o pungă de The Coffe from The Place. Arabica, aromată, desfătătoare. Cartolina scrisă de mână a fost detaliul decisiv – da, e un cadou plin-plin de dragoste. Doi brăduţi comestibili, de pus în brad, încă stau pe masa din bucătărie. Mi-e teamă că nu vor ajunge să vadă crenguţele noului prieten din ghiveci.

Din nou o păpuşă răsfăţată şi recunoscătoare, cu un pas mai aproape de Crăciun.

Cu drag,

O păpuşă fericită, ce admiră

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

1 Response to " Cadoul-concept "

  1. […] Noemi v-am mai povestit de-a lungul timpului, iar acum sunt preg?tit?, pentru prima dat? în istoria […]

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.