Esti aici: Home // Bucuresti, Event review, Fashion, Fashion in Bucharest, Gorgeous men, Lifestyle, Luxury, Reviste glossy // Beau Monde înseamnă lume frumoasă

Beau Monde înseamnă lume frumoasă

Noiembrie este o lună specială. Am scris această propoziţie, am intrat pe net, am citit puţin, am zâmbit pe alocuri, m-am întors. Nu, nu este vorba despre căutarea momentului plin de inspiraţie care dă startul la scris, este acea uşoară lene dinainte să te pui pe treabă. Noiembrie este o lună specială din foarte multe motive, unul fiind acela că majoritatea revistelor din România sărbătoresc. Noiembrie este luna în care se lansează reviste. Dacă citeşti editorialele de noiembrie semnate de redactor-şefi mai mult sau mai puţin nostalgici, găseşti mulţumiri adresate echipelor redacţionale şi “La mulţi ani”-uri.

Anul trecut

Anul trecut, pe vremea aceasta, mă luptam cu o pereche de pantofi imposibili, care mă purtau către o locaţie aproape de Piaţa Victoriei. A fost o seară “to remember”, o seară care s-a întipărit ca fiind dintre amintirile preferate, genul de eveniment pe care abia îl aştepţi anul următor. Pentru că ştii că vine, având în vedere succesul pe care l-a avut.

Cu Ramona, în caleaşca albă

Am luat-o pe Ramona (de la 2activePR, pentru o mai uşoară identificare) în caleaşca albă trasă de cai motorizaţi diesel şi am poposit la ceva distanţă de Piaţa Victoriei, Fratelli Lounge fiind, anul acesta, locul ce a găzduit Globurile de Cristal Beau Monde. Aglomeraţie mare, la fel ca anul trecut, mai multe panouri, fiecare cu fotograful său, ţinute dress to impress, cocktail attire, aşa cum cerea dress-code-ul din invitaţie, vedete, o echipă redacţională închegată, fum şi socializare de calitate.

Planuri de fecioare şi detalii umede

Planul de fecioare a fost să părăsim locaţia la ora 22:00. La 21:59 eram în maşină, reuşind să păcălim sistemul parcării mai puţin posh decât locaţia şi să plecăm cu încălţămintea din piele întoarsă aproximativ uscată. Da, şi detaliile mai puţin glossy fac parte din această lume şi, până la urmă, fac piperul din peisajul beauty-fashion-glam al revistelor cu coperte lucioase.

Nu mizăm pe nume de vedete, cu toate acestea aducem scurt în discuţie look-ul de divă al Laurei Cosoi (rochie Murmur, Andreea Bădală) şi noua culoare a şuviţelor Anei Ularu.

Scurtă povestire despre Veronica Paşcu

Această păpuşă stă comod în canapea, îşi aprinde o mentolată Sobranie (partener al evenimentului) şi îi vine în minte o povestire a lui Noemi Revnic despre prezenţa Veronicăi Paşcu (model) la petrecerea Harper’s Bazaar de anul acesta – Veronica este însărcinată, a venit la Harper’s superbă, a făcut o fotografie (mai jos, alături de Andrei Iovu, redactor-şef Harper’s), a socializat câteva minute în lobby şi a plecat. Şi evenimentul Harper’s a avut printre sponsori ţigarete.

Anul trecut, la petrecerea Beau Monde, am văzut-o pentru prima dată live pe frumuseţea frumuseţilor. Nu mi-am luat ochii de la ea. Anul acesta nu am văzut-o, nu ştiu dacă a ajuns, dar mi s-a părut foarte fin şi demn de povestit gestul de la Harper’s.

Pe anul viitor, lume frumoasă!

Cu drag, o păpuşă care citeşte şi învaţă din Beau Monde Style în fiecare lună.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to " Beau Monde înseamnă lume frumoasă "

  1. neagu monica says:

    multumim de aprecieri, dear doll, speram sa fim mereu in liga intai, in sufletul tau si nu numai!!!
    cu drag,
    monica

  2. Olivia says:

    Monica-papusico,

    Again, ce fin, ai lasat o papusa fara cuvinte 🙂

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.