Esti aici: Home // Bucuresti, Editorial, Fashion, Interviu, Lifestyle, Make-up, Reviste glossy // Banii mei ȋn glossy – Marie Claire de noiembrie

Banii mei ȋn glossy – Marie Claire de noiembrie

Olivia in Marie Claire nov 17

Viaţa mea profesională se ȋnvârte de când aveam 19 ani ȋn jurul revistelor glossy. Că scriu pentru ele, că lucrez cu ele pentru terţi, sunt ȋn fiecare zi a vieţii mele acolo, pe o măsuţă de cafea, printr-o bibliotecă, pe taburetul din sufragerie, la capul patului, ȋn geantă, mereu acolo. Le iubesc şi nu-mi imaginez viaţa profesională fără ele, indiferent de parcursul meu – profesia de Jurnalist am căpătat-o cu acte după ce am prezentat licenţa „Comunismul ȋn presa glossy”, iar eu am ştiut din anul I de facultate că vreau să scriu glossy. Că vreau să fiu jurnalist ştiam de la 15 ani.

Deşi sunt destul de timidă când vine vorba de a fi ȋn prim-plan ȋn faţa obiectivului, am primit imediat invitaţia să apar ȋn Marie Claire noiembrie 2017, adică ediţia de colecţie cu numărul 100 (deşi, din punctul meu de vedere, toate sunt de colecţie).

marie-claire-noiembrie-2017

Era o zi oarecare la birou când m-a sunat Andreea Cipcă, pe care o cunosc din „garda veche” de beauty girls – când am văzut-o prima dată, acum vreo 10 ani, nu mi-am putut lua ochii de la ea. Era beauty editor la regretata revistă Bolero, iar frumuseţea ei este cu totul şi cu totul specială. Te văd ȋntr-un metrou, Andreea, te sorb din priviri, era vremea prânzului şi mergeam la un eveniment.

I-am spus „da” Andreei, care acum este redactor la Marie Claire. Chestionarul banilor, in rubrica permanentă „Oameni ca tine”. Am primit ȋntrebările. Foarte bune. Le-am citit. Le-am printat, le-am luat acasă, nu le-am recitit, dar le-am avut un week-end ȋntreg ȋn minte. M-am pus pe scris, am recitit, am citit iar, am trimis. „Ce n-ai accepta niciodată să faci, pentru nicio sumă de bani? La ce ai renunţa cel mai greu dacă ar trebui să reduci cheltuielile dramatic? Dar cel mai uşor? Cum te-ai descurca dacă de mâine nu ai mai putea să faci bani cu jobul pe care ȋl ai?” – doar câteva dintre ele.

IMG_4702

-Rochie-furou, jeans & jacheta din piele, toate Diesel-

Shooting-ul a fost dificil pentru echipă. Ştiţi cât durează să scoţi o singură fotografie bună când subiectul (aici, eu) are trac de cameră şi nu ştie să se relaxeze? Ore. Din punctul meu de vedere, a meritat. Sper că la apariţia produsului finit, a revistei, ȋntreaga echipă a gândit la fel. Mulţumesc, Dana Petrina pentru că ai răbdare cu mine, pentru că de fiecare dată când pensulele tale au atins chipul meu, m-ai făcut mai frumoasă, mai fericită, mizând pe iubitul -să-i spunem- „trend” natural. Mulţumesc, Robert Both pentru coafură. Mulţumesc, Matei Buţă pentru că ai scos fotografia perfectă dintr-un model neprofesionist. Andreea, <3

Apar ȋn material alături de două femei puternice, ştiam că am avut acelaşi set de ȋntrebări şi abia aşteptam să văd perspectivele lor. Citiţi-le! Citiţi-ne! Citiţi revista, simt că am ȋnvăţat atât de multe din acest număr, o să ȋnţelegeţi când o veţi deschide, Marie Claire este o revistă glossy altfel. Iar acest număr 100 este cu totul deosebit.

#buyprintmagazines – merită din plin fiecare clipă petrecută ȋn compania lor. Miroase a print proaspăt, am mai deschis o revistă cu mine din cele trei numere cumpărate. Una este pentru arhiva de la birou, iar una pentru mama.

Această păpuşă vă mulţumeşte pentru fiecare glossy pe care ȋl cumpăraţi.

O păpuşă ȋntre pagini lucioase

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.