Esti aici: Home // Lifestyle, Online Shopping, Papusi Talentate // Despre tricouri cu mesaje sau/și colaje ;)

Despre tricouri cu mesaje sau/și colaje ;)

hand cut collage tricou mesaj (1)

Recunosc, îmi plac tricourile care transmit mesaje, de obicei, scrise, pentru că le pot purta oricând, oriunde, în orice combinație vestimentară și aproape în orice ocazie. De curând am descoperit, însă, o variantă mult mai interesantă a acestor items, mai exact tricourile cu imagini create din colaje, care te provoacă să descoperi mesajul din spatele imprimeului. Ele reprezintă mai mult decât piese vestimentare basic; sunt, în fapt, opere de artă.

hand cut collage tricou mesaj (2)

Autoarea acestei colecții, lansată de curând, este Mihaela Năstase, un artist contemporan pasionat de arta colajelor analoage, încă din 2015, când a inițiat proiectul Hand Cut Collage care presupune crearea de tablouri care transmit mesaje prin juxtapuneri creative de imagini decupate din reviste.

Am cunoscut-o pe Mihaela la prima sa expoziție de tablouri, din București, și am realizat de câtă imaginație, migală și determinare are nevoie un artist care alege o formă de artă mai puțin exploatată. Însă încă de pe atunci lucrările sale erau apreciate și au urmat expoziții în galerii de artă celebre din Roma și Londra.

hand cut collage tricou mesaj (3)

Acum două luni, când m-a sunat și mi-a povestit de noul său proiect de modă, colecția de tricouri cu imprimeuri de imagini din colaje, am fost nerăbdătoare să le descopăr. Și mi-a placut foarte mult ceea ce am găsit la Mihaela în atelier! Piesele acestea transmit emoții, mesaje și e imposibil să nu găsești un tricou care să te reprezinte, să exprime exact ceea ce ești tu!

„Practic, alegi să porți o piesă de artă care spune o poveste despre tine, despre personalitatea și emoțiile tale“, mi-a spus Mihaela.

Tricourile sunt confecționate din bumbac 100% organic (250 lei fiecare), în variante albe sau verde pastel și imprimate cu 12 modele de colaje, la alegere. Iar pentru bărbați, artista a conceput un model de tricou simplu, imprimat cu 12 modele de colaje, de purtat atât la jeans cât și la pantaloni și sacou. Toate sunt disponibile la comandă, pe siteul www.handcutcollage.com

Raluca, o păpuşă jurnalist ȋn glossy

hand cut collage tricou mesaj

Tags: , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.