Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Lifestyle, Papusi Talentate, Product review, Relaxare, Scurt review // Cireşe pentru piele – setul cu gel de duş şi cremă pentru mâini şi corp

Cireşe pentru piele – setul cu gel de duş şi cremă pentru mâini şi corp

11-76023-BC-B&BSET-REF

Forfotă mare pe la birou după livrarea unui coș cu cireșe și două recipiente cu design de vară şi de poveste (poveste de beauty, bineȋnţeles!). După ce am testat gustul cireșelor care a fost răsfățul acelei după-amieze, am trecut la un alt fel de răsfăț.

Marionnaud cirese negre lotiune corp si maini

Am testat loțiunea cu cireșe negre și migdale de la Di Palomo, pentru mâini și corp, disponibilă exclusiv în magazinele Marionnaud (48 lei / 225 ml). Textura ușoară, non-grasă, pătrunde rapid în piele și o lasă fină și catifelată. La capitolul parfum, aroma cireșelor e foarte subtilă, poate un pic mai subtilă decât m-aș fi așteptat. Aș putea spune că are un parfum floral, mai degrabă decât fructat.

Ingredientele-vedetă ale loțiunii sunt cireșele negre, cu o aroma delicată, și uleiul de migdale care lasă pielea fină și suplă datorită vitaminei E din compoziţie. Loțiunea lejeră se absoarbe ușor în piele, iar mirosul floral-pudrat ȋnvăluie fin epiderma, timp ȋndelungat.

Eu m-am hotărât să o păstrez pe birou, pentru pauzele de hidratare a mâinilor și pot spune că e păpușo-approved și perfectă pentru un răsfăț în mijlocul unei zile pline. Marionnaud Di Palomo cirese negre gel dusPăpuşa-Olivia a testat gelul de duş cu cireşe (38 lei / 225 ml) şi mi-a spus că produsul se transformă ȋntr-o spumă onctuoasă imediat ce intră ȋn contact cu pielea udă. Curăţă bine şi blând, ȋmprospătând subtil pielea cu acelaşi parfum pe care şi această păpuşă l-a categorisit ca fiind mai degrabă floral.

Amândouă adorăm ambalajele elegante, iar detaliul cu cireşele-mărgeluţe este ultra-simpatic. Produsele se pot achiziţiona separat din magazinele Marionnaud ori de pe site sau ȋn varianta set ce conţine atât gelul de duş, cât şi crema pentru mâini şi corp (86 lei setul, link aici).

Cu drag,

O Andreea-păpușă cu mâini catifelate

Tags: , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.