Esti aici: Home // Beauty gadgets, Istorii de beauty, Lifestyle, Make-up, Online Shopping, Papusi Talentate, Scurt review // Lecția de istorie și revoluția în beauty produsă de Beauty Blender

Lecția de istorie și revoluția în beauty produsă de Beauty Blender

beauty blender sephora papusa ruseasca

Există vreo iubitoare de machiaj care să nu fi auzit de instrumentul magic care a revoluționat de câțiva ani aplicarea fondului de ten și a produselor cremoase de contouring? Fără a intra ȋn prezentări elaborate, dragi păpușele, rândurile de mai jos sunt dedicate deja celebrului Beauty Blender (exclusiv Sephora, 79 lei) care a făcut și continuă să facă furori în lumea make-up-ului.

Un produs inovator, care a făcut istorie

La prima vedere poate părea ciudat. Oare ce e de spus despre un burețel cu care aplici produsele de machiaj? Ei bine, aflați că Beauty Blender-ul are o istorie mult mai îndelungată decât ați presupune și beneficiază de o mulțime de accesorii și variante de culori.

Bureţelul pentru machiaj a fost conceput în 2002 de către fondatoarea companiei (beautyblender este marcă ȋnregistrată), make-up artistul Rea Ann Silva, din dorința de a crea un astfel de produs care să aibă o durată mai lungă de viață decât burețeii clasici care existau pe piaţă şi care puteau fi utilizaţi pentru 1-2 aplicări. Ȋn acelaşi timp, Rea Ann Silva povestește că dorea să creeze un airbrush look, adică un aspect impecabil, pentru vedetele pe care le machia într-o emisiune care se filma HD.

beauty blender papusa ruseasca sephora

Inițial, Beauty Blender-ul a fost disponibil într-o singură culoare, roz, preferată de inventatoarea lui. Odată cu popularitatea ȋn creştere a acestui instrument, gama a ajuns să se extindă cu bureței într-o sumedenie de culori şi forme, de diferite dimensiuni, soluții de curățare pentru aceştia (hei, cineva trebuie să se ocupe și de dirty work!), pensule, un dispozitiv pentru trasat linia tușului și chiar un suport fancy pentru micul-mare burețel.

Testul suprem cu o păpușă pretențioasă

După ce am ȋncercat mai mulți bureței, după multe aplicări și după comparații îndelungate, pot spune că nimic nu se compară cu originalul. E moale, are dimensiunea perfectă, iar odată umezit, își dublează volumul și aplică perfect produsul. Tot the original absoarbe cea mai puțină cantitate de produs în timpul aplicării. Există multe modalităţi de aplicare a fondului de ten, dar eu prefer să ȋl ȋntind cu degetul și să îl uniformizez perfect cu Beauty Blender-ul începând din centru şi difuzând către exteriorul feţei.

De asemenea, printre multiplele lui utilizări se numără aplicarea și difuzarea contouring-ului (umbrele care au rolul de a scoate ȋn evidenţă pomeţii şi de a puncta accentele osoase ale chipului). Ȋl poţi folosi, de asemenea, pentru a aplica şi fixa pudra, blush-ul pudră sau cremă, iluminatorul, sau pentru a doza stratul perfect de corector fără să existe diferenţe de nuanţă sau textură și pentru corectarea fall-out-ului după aplicarea fardului de pleoape sau a oricărei alte greșeli care ar putea ştirbi un look perfect.

Pentru a-l curăţa, eu folosesc un amestec de ulei de măsline și săpun blând care chiar își fac bine treaba (momentan), asta până mă voi hotarî să cumpăr soluția lor magică de curățare.

Beauty Blender este disponibil exclusiv ȋn magazinele Sephora sau ȋn magazinul online, aici.

Andreea,

O păpușă cu un flawless make-up

beauty blender sephora.ro papusa

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.