Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty gadgets, Beauty news, Bucuresti, Event review, Lifestyle, Make-up, Manichiura, Papusi Talentate, Parfum, Relaxare, Reviste glossy, Scurt review // Cu toată subiectivitatea, despre Glamour Beauty Festival

Cu toată subiectivitatea, despre Glamour Beauty Festival

Glamour Beauty Festival 2017, Papusa Ruseasca (10)
Anul trecut a fost prima ediție Glamour Beauty Festival și, din motive pe care nu mi le mai amintesc acum, nu am participat. Mi-a tot părut rău și speram la o a doua ediție pentru că lucrurile sunau foarte bine: răsfăț, ședințe de make-up și hair-styling oferite de branduri de top, masterclasses susținute de cei mai renumiți profesioniști ȋn beauty din România, discursuri impresionante de la influencers de top, cadouri wow și multă voie bună. Spre marea mea bucurie, cea de-a doua ediție a avut loc chiar ȋn weekendul 13-14 mai 2017.

Glamour Beauty Festival 2017, Papusa Ruseasca Sorin Stratulat, Abagiu

Sigur, sunt om de comunicare și știu ce înseamnă puterea cuvintelor și rolul lor în promovarea unui eveniment, așadar nu descrierea a fost cea care m-a convins pe mine. De cealaltă parte a rațiunii și a defectelor cu care m-a înzestrat natura sau poate zodia (Fecioarele să ridice o mână, vă rog!), stătea un cumul de sentimente pe care le nutresc pentru fetele din echipa Glamour de mulți ani, dar și pentru oamenii din spatele brandurilor participante la festival, așadar anul ăsta m-am super-organizat.

Prima zi a fost a mea! Hanul Gabroveni

Am ales să merg în prima zi de festival pentru a participa la workshopul Adinei Vlad, make-up artist oficial Rimmel London. Și cum îmi place teribil să mă organizez, uneori la minut, mi-am facut programul pentru sâmbătă, 13 mai: la ora 11 mergeam la un workshop despre design scandinav (revin pe subiect într-un text separat), apoi la 13:30 plecam spre Glamour Beauty Festival. Sigur că lucrurile nu s-au întâmplat conform agendei mele clare și am depășit mult ora workshopului. Pentru că Universul așează lucrurile cum avem nevoie, nu cum spunem noi, toată întârzierea mea a fost de fapt benefică şi am ajuns la momentul potrivit la Hanul Gabroveni, unde s-au desfăşurat cele două zile ale festivalulului.

Glamour Beauty Festival 2017, Papusa Ruseasca Rimmel London

Am fost întâmpinată cu zambetul pe buze, am trecut de identificare în 2 minute, cu brățara de acces la mână și un goodie-bag uriaș pe umăr. În prețul biletului (199 lei) primești produse, acces la workshopuri, sesiuni de Q&A, dar şi acces la zonele de răsfăț – machiaj, manichiura, hairstyling. Too good to be true? Așa sună, dar totul e foarte bine organizat și ai o zi întreagă la dispoziție să te bucuri în tihnă de toate lucrurile astea.

Glamour Beauty Festival 2017, Papusa Ruseasca Adina Vlad

Am intrat direct la prezentarea Adinei Vlad despre machiajul în social media, mai exact despre cum să îți faci un machiaj pe care să îl poți posta ca atare – fără filtre și zeci de editări înainte. În era în care cred că se postează mii de selfie-uri pe secundă, tema mi s-a părut perfect aleasă. Adina a facut o demonstrație de machiaj cu produse Rimmel London, iar model i-a fost Sînziana Iacob pe care eu o ador pentru energia ei bună (care se transmite instant) și nu numai. Pe Sînziana o puteți citi pe blackwhitestyle.ro și o puteti urmări pe Insta @sinzianasooper.

Lansarea rimelului cu sistem care nu lasă produsul să se usuce

Rimmel London a fost unul dintre brandurile pentru care am comunicat doi ani şi jumătate și se numără printre preferatele mele, deci nu am ales întâmplător să încep cu workshopul lor vizita mea la festival. Îmi era pur și simplu dor de Cristina, brand-managerul Rimmel London și de Adina și m-am gândit că este ocazia perfectă să le văd. Revenind la brand, folosesc în continuare produsele lor: fondul de ten Wake me up și pudra liberă Match Perfection sunt în portfardul meu de mulți ani și le folosesc aproape zilnic.

În cadrul festivalului au lansat Volume Shake, o mascara nouă, cu un sistem patentat care nu lasă produsul să se usuce. Înainte de utilizare, agiți produsul de câteva ori, iar dispozitivul metalic din interior acționează păstrând fluiditatea tușului.

Glamour Beauty Festival 2017, Papusa Ruseasca (31)

Prin redacţia Glamour – mici secrete de insider

Am profitat de finele prezentării să le îmbrățisez pe fete și să mă bucur de toată energia locului. Plouase mai toata dimineața, însă la ora aceea soarele era sus și locul a căpătat o vibrație aparte. Daniela Niţulescu, beauty-editorul Glamour, este un om atât de cald, nu știu dacă vă imaginaţi. O cunosc de vreo 8 ani, de pe vremea când pe cartea mea de vizită stătea scris beauty editor și, deși ne vedem rar, fiecare întâlnire cu ea e mai mult decât o bucurie. Pe Mirela Ujică, redactor şef adjunct Glamour, o admir ȋn secret de mulţi ani şi multă vreme am avut o oarecare reţinere ȋn a mă apropia de ea (asta cred că o să fie o surpriză pentru Mirela!). Mirela e un mix de smart-witty-sparkling-clever personality cu refined-somehow-aristocratic-character şi cred că mă gândeam că nici n-ar vorbi cu mine. Mirela este mega-drăguţă şi prietenoasă (I am the crazy one). Cele câteva minute petrecute cu ele mi-au desenat un zâmbet larg pe chip.

Glamour Beauty Festival 2017, Papusa Ruseasca (37)

Slalomul printre branduri

Am luat mai apoi o pauză de la festival şi m-am ȋntors spre finalul evenimentului pentru a vizita standurile brandurilor partenere. Am zăbovit mai mult la Dr. Organic şi la Kiehl’s, de unde am luat câteva mostre ale unor produse pe care vreau să le ȋncerc; la Sally Hansen, să văd nuanţele noi şi la cornerul Lancôme, să testez La Vie est Belle Intense.

The Goodie Bag

Glamour Beauty Festival 2017, Papusa Ruseasca goodie bag

Mai sus aduceam vorba despre goodie-bag şi nu aş vrea să trec peste subiect fără să vă spun ce am primit: pudră translucidă Mark. Magix HD Finishing Powder, Avon, 9 g. (full size), ruj Rouge Edition Velvet, Bourjois în nuanța Fu(n)chsia, 7,7 ml. (full size), spray Apă de Struguri, Caudalíe, 75 ml. (full size), spumă de duș Home Spa, Douglas, 75 ml. (travel size), cremă de zi Organic Morrocan Argan Oil, Dr. Organic, 50 ml. (full size), cremă de față Pure Vitality Skin Renewing Cream, Rosa Arctica Lightweight Cream sau Ultra Facial Cream, Kiehl’s, 7 ml. (travel size), apă de parfum La Vie Est Belle, Lancôme (4 ml), cremă de față Visionnaire Advanced Multi-Correcting, Lancôme, 15 ml. (travel size), masacara Volume Shake, Rimmel London, 9 ml. (full size), lac de unghii Miracle Gel în nuanța Mintage, Sally Hansen, 14,7 ml. (full size), paletă cu 24 de nuanțe sample de ruj Vice Lipstick, Urban Decay, paletă cu 4 nuanțe sample de corector Naked Skin, Urban Decay.

goodie bag glamour beauty festival, ramona barbu, papusa

Pentru mine, ediţia aceasta a fost despre oameni, dar la anul ȋmi voi dedica o zi ȋntreagă cu păpuşa-Olivia, să testăm serviciile de hair styling şi manichiură, să ne facem poze şi să ne simţim ca-n vremurile când scriam despe beauty pentru revistele Look! si Joy.

Ramona, o păpuşă care uită să ȋşi facă poze la evenimente

Glamour Beauty Festival 2017, Papusa Ruseasca (5)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.