Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty news, Lifestyle, Papusi Talentate, Product review // Ten fericit: noile măşti Garnier

Ten fericit: noile măşti Garnier

Garnier Moisture Freshness Papusa Ruseasca

După sesiunea de examene care tocmai a trecut, măştile pentru ten lansate recent de Garnier Skin Naturals au venit la fix pentru ritualurile de relaxare din săptămâna de vacanţă. Când păpuşa-Olivia mi-a prezentat cele trei variante de măşti (9,6 lei fiecare), nu am stat mult pe gânduri şi am ales Moisture+Freshness cu ceai verde, acid hialuronic şi ser hidratant, pentru pielea normală şi mixtă.

Masca Garnier Papusa Ruseasca.ro

Simplu de aplicat – tenul a zâmbit odată cu mine  

Pentru început, trebuie să mărturisesc că e prima mască de faţă de acest tip pe care o folosesc şi pe cât de încantată am fost de aceste produse, am încercat să rămân obiectivă.

Masca-şerveţel Garnier pentru hidratarea şi purificarea tenului a fost vedeta bagajului cu care m-am întors acasă şi pe care aşteptam cu nerăbdare să o încerc. După ce am citit cu atenţie instrucţiunile, m-am pregătit pentru relaxare, am făcut o baie cu multă spumă şi am baut un ceai revigorant, apoi am trecut la aplicarea măştii.

Garnier Masca Papusa Ruseasca

Procedeul este foarte simplu, masca fiind uşor de aplicat deoarece are deja conturată forma feţei. Deschizi plicul, scoţi masca umedă sub formă de şerveţel rezistent care imită conturul feţei (zona ochilor, a nasului şi gurii sunt decupate) şi o aşezi pe ten cu partea moale ȋn contact cu pielea, presând uşor, astfel ȋncât tenul să fie ȋn contact perfect cu materialul umed, ȋmbibat cu substanţe binefăcătoare. Elimini pelicula protectoare albastră şi te relaxezi.

După cele 15 minute de acţiune am ȋnlăturat masca şi am masat uşor, până la absorbţia completă a substanţei. Imediat am dat verdictul – tenul meu se simţea răsfăţat, fin, mai luminos, părea că pielea zâmbeşte odată cu mine.

Efecte vizibile şi de durată

Ingredientele active alea măştii de faţă sunt adaptate tipului de ten. Extractul de ceai verde din masca aleasă de mine, Moistrure+Freshness, are proprietăţi purifiante şi este bogat în antioxidanţi, în timp ce acidul hialuronic oferă pielii un aspect mai suplu, hidratează ȋn profunzime şi contribuie la formarea unei bariere naturale de apărare a pielii. Ceea ce mi-a stârnit curiozitatea a fost faptul că serumul cu care este îmbibată masca de la Garnier conţine echivalentul aplicării unei săptămâni întregi de serum din punct de vedere al concentraţiei.

După câteva zile pline de selfieuri din toate unghiurile şi priviri în oglindă, dar şi după o senzaţie de confort şi hidratare a pielii am dat verdictul – îmi place această variantă a măştii, este practică, uşor de aplicat, efectul său este vizibil mai multe zile şi este potrivită şi pentru călătorii.

Garnier tissue masca Papusa Ruseasca

Celelalte două variante de măşti Garnier tissue sunt Moisture+Aqua Bomb (cu extract de rodie, acid hialuronic şi ser hidratant – foto sus) şi Moisture+Comfort (cu extract de muşeţel, acid hialuronic şi ser hidatant – foto jos) – 9,6 lei fiecare.

Garnier Moisture Comfort Papusa Ruseasca

Andreea, o păpuşă care testează, se ȋndrăgosteşte şi devine fidelă

Garnier masca faces Papusa Ruseasca

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to " Ten fericit: noile măşti Garnier "

 1. o femeie says:

  in contrast cu mastile facute acasa, care ar fi raportul? Daca efectul e de 5 ori mai bun, atunci as da de 10 ori pretul 🙂

  • Andreea Andrei says:

   Buna papusico,

   Raportul calitate pret e unul destul de bun, avand in vedere ca efectul mastii s-a simtit aproximativ o saptamana pe pielea mea.

   Kisses :*

 2. Giulia says:

  Am incercat-o si eu impreuna cu prietenul meu si e foarte buna, acum nu trece saptamana fara sa folosim mastile. Puteti vedea un review complet pe blogul meu http://caliphsobeautyblog.com/masca-servetel-garnier-review/

  • Andreea Andrei says:

   Ma bucur ca iti place, papusico!
   Sa ne dai de veste pe blog daca mai gasesti si alte masti care iti plac.

   Pupici :*

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.