Esti aici: Home // Beauty news, Lifestyle, Make-up, Online Shopping, Papusi Talentate, Scurt review // A fost dragoste la prima vedere – paleta de farduri Marionnaud

A fost dragoste la prima vedere – paleta de farduri Marionnaud

Paleta Marionnaud Papusa Ruseasca

Am testat pentru prima dată un produs exclusiv Marionnaud Paris şi am decis – florile şi ciocolata pot rămâne pe locul al doilea, eu vreau inimioare! Vă prezint pe scurt paleta cu 14 nuanţe de farduri şi patru de ruj şi vă mai dau un insight – ȋn această perioadă are preţ promoţional (31,2 lei).

Dragoste la prima vedere

Cadoul perfect poate fi chiar sub ochii tăi, indiferent că ţi-l vei oferi sau alegi să surprinzi o iubitoare de frumos – este gata ambalat într-o cutie metalică roz, cu un mesaj dulce. Poate că te gândeai la ciocolată dacă nu citeai primul paragraf dar noi, femeile, suntem atente la calorii, aşa că preferăm mai degrabă să facem ochi dulci. Paleta de farduri Love at first sight de la Marionnaud disponibilă ȋn magazine sau online, aici, este pregătită să fure inimi de make-up-lovers.

Marionnaud Papusa Ruseasca

Inimioare şi sărutări – texturi

Cele 14 nuanţe de farduri nude şi smokey, cu texturi mate şi sidefate, sunt acompaniate de patru rujuri în nuanţe graduale, de la roz-deschis, până la roşu-sângeriu. Am preferat să utilizez paleta seara, texturile strălucitoare ale fardurilor fiind majoritare. Am ales să aplic culoare după atingerea unui primer, aşadar nu mi-am făcut griji ȋn legătură cu migrarea culorilor sau… dispariţia ca prin magie odată cu trecerea orelor.

(Rujul din fotografii – Marionnaud Be My Love, disponibil aici19,2 lei.)

Culorile nu sunt foarte saturate, o bucurie pentru mine – prefer machiajul natural, cu un strop de strălucire, iar paleta Marionnaud mi-a oferit combinaţia potrivită de texturi şi nuanţe la un preţ prietenos.

Semnează Andreea, o Păpuşă-studentă care vă trimite inimioare

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.