Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Lifestyle, Papusi Talentate, Product review // Crema Bioten pentru ten normal-mixt

Crema Bioten pentru ten normal-mixt

BIOTEN-RO_Day-Cream-Normal-Set - 9,77 LEI

Poate că zodia e de vină (sunt o Tăuroaică fixă) pentru faptul că sunt destul de sceptică atunci cand vine vorba despre lucruri noi, mai ales dacă ȋn prim-plan sunt cosmetice care intră ȋn contact cu tenul meu destul de pretenţios. Dar să vă povestesc puţin despre cum am făcut cunoştinţă cu una dintre cremele brandului românesc Bioten şi despre cum „ne-am ȋnţeles”.

Ruleta rusească pentru tenul unei Păpuşi

Deşi am tenul preponderent gras, am considerat că varianta cremei Bioten pentru ten normal-mixt ar fi potrivită având ȋn vedere că pielea obrajilor este pe alocuri uscată, deci aş putea trece şi către baricada celor cu ten mixt. Până la urmă, chiar dacă nu ar fi fost potrivită, tenul meu m-ar fi atenţionat imediat şi aş fi ȋncetat aplicarea constantă.

Formula câştigătoare

 

 

De la primul contact şi până la aceste rânduri… a mai trecut o cremă. Astăzi deja trebuie să merg să îmi refac stocul, pentru că ȋn cazul tenului meu a funcţionat neaşteptat de bine. Pe langă faptul ca pielea se simte fină şi hidratată, aspectul de ten cu luciu inestetic este mult diminuat. Ce îmi place cel mai mult este faptul că, datorită texturii lejere, se absoarbe uşor în piele şi o pot folosi pe post de bază înainte de aplicarea machiajului.

Ecuaţia chimică

Sunt bucuroasă şi mândră în acelaşi timp când văd că brandurile româneşti au formule din ce în ce mai bune şi păstrează trendul natural din punct de vedere al ingredientelor folosite ȋn compoziţie. Reactantul de bază al cremei hidratante Bioten este mierea, echivalentă cu efectul purificator şi hidratarea intensă, la care se adaugă  cel de al doilea element, extractul purificator de cimbrişor, al cărui rol este de a menţine echilibrul optim de hidratare a pielii. Rezultatul după utilizare zilnică este, ȋn ceea ce mă priveşte, un ten vizibil mai sănătos, hidratat şi luminos.

Creme ten Bioten - grupaj hidratante - 9,77 LEI fiecare Papusa Ruseasca

Gama cremelor hidratante 24H Bioten conţine şi

Crema nutritivă de zi pentru tenul uscat şi sensibil, cu miere şi gălbenele

Crema hidratantă de zi dedicată tenului gras cu miere şi ulei esenţial de lămâie

Preţ – 9,77 lei fiecare (50 ml)

Semnat Andreea, o păpuşă care iubeşte hidratarea

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 Response to " Crema Bioten pentru ten normal-mixt "

  1. Imi doresc sa descopar produsele

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.