Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty news, In farmacii, Istorii de beauty, Lifestyle, Online Shopping // Embryolisse ȋn România, prin Optima Shop

Embryolisse ȋn România, prin Optima Shop

Embryolisse Papusa Ruseasca

Veştile bune se prezintă de la ȋnceput de an – ianuarie 2017 vine cu o ştire pe care o aşteptam demult: Embryolisse este acum şi ȋn România, prin Optima Shop. Mă gândesc la Embryolisse de când Păpuşa-Sorana a scris, ȋn 2013, despre Embryolisse Lait Crème Concentré.

Istoria ȋncepe la 1950 cu un produs-cult

Poate vă ȋntrebaţi cum de aduc ȋn discuţie un material aşa de vechi (click aici) şi un produs „de demult” când avem nenumărate lansări recente ȋn beauty. Lait-Crème Concentré este de fapt primul produs al casei, gândit la 1950, ȋn Franţa, de către un medic dermatolog specializat ȋn tratarea afecţiunilor cutanate severe. Este un produs neschimbat, care a cucerit de-a lungul timpului milioane de femei. Acum este şi rândul nostru să descoperim, să ne bucurăm, să fim cucerite de loţiunea ce răspunde nevoilor de bază ale tenului: nutriţie, hidratare şi protecţie.

embryolisse_laitcreme

Jane Birkin – secret de beauty

Un produs reparator şi cu multe alte acţiuni care este adorat de presă şi de persoanele publice şi recomandat atât de medicii dermatologi, cât şi de make-up artişti. Şi un insight din comunicatul de presă – Jane Birkin a declarat ȋntr-un celebru reportaj că Lait-Crème Concentre este cel mai bine păstrat secret de frumuseţe al său de mai bine de 20 de ani.

Toate produsele brandului au la bază exemplul primei lansări, iar comunicatul de presă vorbeşte despre cosmeticele Embryolisse descriindu-le ca având „eficacitate mare şi instant, puternică acţiune reconstructivă şi redinamizantă, o afinitate perfectă cu epiderma şi o tolerabilitate neegalată până ȋn prezent de nici un alt produs.”

Ȋncă n-am ȋncercat pe pielea mea produsul-cult, dar, aşa cum spuneam la ȋnceputul materialului, Păpuşa-Sorana ȋl utilizează „on a regular basis” şi a notat efectele aici.

Embryolisse BB Cream SPF 20 180,44 lei Papusa Ruseasca

Embryolisse wishlist

Adina Necula, cea care se ocupă de comunicarea pentru Optima Shop, mi-a spus că s-a ȋndrăgostit de BB Cream-ul Embryolisse (180 lei, aici), aşa că l-am pus pe wishlist, alături de Lait-Crème Concentré (bineȋnţeles! 140 lei / 75ml, aici) şi de Lait-Crème Concentré + Gloss pentru buze (96 lei, aici).

Embryolisse Lait + Gloss 95,78lei Papusa Ruseasca

Despre site-ul de unde facem cel mai des comanda de produse dermatocosmetice v-am vorbit când Păpuşa-Isabelle şi-a dorit călcâie fine (click), ori când această păpuşă (Olivia aici) a descoperit crema antiperspirantă (click).

Vă ȋmbrăţişează cu mult drag,

O păpuşă care crede ȋn minunea din cosmetice şi care iubeşte istoriile de beauty

Embryolisse-lait-creme-concentre Papusa Ruseasca

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.