Esti aici: Home // Beauty news, Lifestyle, Make-up, Papusi Talentate // Cadoul delicios Too Faced, din magazinul de ciocolată pentru ten

Cadoul delicios Too Faced, din magazinul de ciocolată pentru ten

too-faced-the-chocolate-palette-papusa-ruseasca

Ca în fiecare an, pe ultima sută de metri, verificăm listele cu cadouri, batem orașul la picior și înfruntăm frenezia sărbătorilor. În perioada aceasta, brandurile se întrec în creativitate și creează cele mai drăguțe și ingenioase produse. Unul dintre preferatele mele este trusa de machiaj The Chocolate Shop (259 lei) din gama Christmas in New York de la Too Faced. Când vine vorba de cadouri și fete cochete, nu ai cum să dai greș cu Sephora – brandul Too Faced se comercializează exclusiv aici.

the-chocolate-shop-too-faced-sephora-papusa-ruseasca

We LOVE Chocolate

Cutia roz atinsă de ninsoare ascunde cele mai delicioase pudre. Așa cum ne-a obișnuit, brandul de cosmetice Too Faced bucură gurmandele cu nuanțe intense, cu denumiri ispititoare și cu aroma noastră preferată, ciocolata. Pe lângă paleta care conține fardurile de pleoape, fardul de obraz și pudrele iluminatoare și bronzantă, acest veritabil chocolate shop pentru ten etalează în vitrină bunătăți ce completează pașii de înfrumusețare:

  • o bază de pleoape Shadow Insurance, varianta deluxe,
  • un ruj lichid de buze Melted Chocolate, cu o textură superbă, onctuoasă şi parfumată,
  • o mascara Better Than Sex, varianta deluxe.

sephora-too-faced-the-chocolate-palette-papusa-ruseasca

Pe 5th Avenue, vă rog! 

Cutia este unul dintre cele mai adorabile ambalaje pe care le-am văzut și partea bună e că face parte dintr-o colecție de Crăciun care te pune ȋn dificultate când vine vorba de alegeri, pentru că Too Faced prezintă sezonul acesta mai multe truse speciale, toate ambalate festiv.

Și pentru că e Christmas in New York, The Chocolate Shop ilustrează plimbarea unui cuplu cu cățel pe celebrul 5th Avenue, printre iconicele clădiri ale orașului. Eu m-am îndrăgostit iremediabil de The Chocolate Shop și de fiecare dată când o utilizez, mă simt mai aproape de New York-ul posh la care visez.

Semnat: O Isabelle-păpușă care vrea în New York

the-chocolate-shop-too-faced-papusa-ruseasca-sephora

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.