Esti aici: Home // Beauty news, Istorii de beauty, Lifestyle, Make-up, Online Shopping, Papusi Talentate // Condimente pentru ochi şi buze – INGLOT

Condimente pentru ochi şi buze – INGLOT

inglot-what-a-spice-papusa-ruseasca

E toamnă, acoperă-mi buzele în culorile pământii ale rujurilor INGLOT! Sau mai bine pudrează-mi uşor pleoapele cu farduri castanii.

Nuanţa blândă a vaniliei, scorţişoara îmbătătoare, farduri ce par a fi presărate cu piper roşu sau îndulcite cu ciocolată. O simfonie de arome expuse pe o paletă şi aşternute apoi pe chip.

inglot-what-a-spice-eye-shadows-301-296-299-297-303-papusa

Dacă ar fi sa descriu într-un cuvânt noua colecţie INGLOT, acela ar fi bogat – săruturi pastelate, învelite în ciocolată sau şoapte sângerii. Priviri umbrite în tonuri mate, bogăţia nuanţelor toamnei în variante cuminţi, dar şi îndrazneţe.

Colecţia What a spice transpune nuanţele catifelate de bej, roşu sau maro şi priviri intense pe chipurile păpuşilor.

Am devenit nostalgică amintindu-mi de clipurile fetelor de la Spice Girls, de buzele conturate în nuanţe închise şi de ochii puternic accentuaţi, apoi de tuşele strâmbe de ruj la care tot lucram pe ascuns în copilărie, când mama era plecată de acasă.

inglot-creioane-buze-papusa-ruseasca-what-a-spice-coloour-play-319-323

Brandul dedicat frumuseţii, cu origini poloneze, este preocupat de mai bine de 30 de ani să îmbunătăţească formulele produselor sale. Texturile catifelate sunt îmbogăţite cu vitamina E, care acţionează ca o barieră împotriva factorilor externi din sezonul rece.

Colecţia include 10 palete Freedom System (27 lei fiecare fard detaşabil), 10 rujuri mate (49 lei fiecare) si 5 creioane de buze Colour Play (42 lei fiecare), disponibile şi în magazinul online.

Semnează o Andreea-Papuşă îndrăgostită de toamnă

inglot-what-a-spice-eye-shadows-301-296-lipsticks-442-449-lipliners-320-319-papusa

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.