Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty news, Dictionar urban de beauty, In farmacii, Lifestyle, Online Shopping, Scurt review // Crema cu rol antiperspirant

Crema cu rol antiperspirant

SPIRIAL Creme Optima Shop Papusa Ruseasca

Anul trecut ne gândeam, împreună cu colegele, la un material care să facă puţină lumină – ce este un deodorant, ce este un antiperspirant? Ideea ne venise citind pe bloguri de beauty comentarii de tipul “acest deodorant nu mă protejează împotriva transpiraţiei” – da, pentru că rolul unui deodorant este acela de a proteja împotriva mirosurilor neplăcute, antiperspirantul fiind cel cu rol de protecţie împotriva transpiraţiei. Simplu! Şi ca lumina să fie şi mai puternică în ceea ce priveşte subiectul, vă prezint ce mi-a stârnit interesul vara aceasta: crema antiperspirantă SVR Spirial (32 lei), de la Optima Shop.

Introducerea în lumea Optima Shop

Am mai vorbit despre magazinul online www.optimashop.ro – l-am descoperit datorită Adinei Necula care se ocupă de imaginea lor şi în opinia căreia am mare încredere. Şi, după ce am făcut cunoştinţă, am început să testez rând pe rând produse şi a trecut pe lista mea de favorite în ceea ce priveşte beauty comenzile online, cu dedicaţie specială pentru dermatocosmetice.

Am comandat pentru bărbatul casei şampon contra scuamelor şi a trebuit să încerc urgent fiolele de lifting (46 lei) pe care le ador, cumpărate tot la recomandarea Adinei şi care merită o păpuşo-poveste separată.

SVR Spirial, un produs antiperspirant altfel

Notez despre un produs pe care încă nu l-am încercat, dar care se află pe listă şi care ştiu că mă aşteaptă la adresa vechiului birou cu brad în curte. Am decis să îl descriu chiar înainte să-l fi utilizat pentru că ştiu că nu dau greş în recomandare – am folosit de la lansarea Optima Shop cel puţin 5 produse marca SVR şi pentru fiecare am avut o listă lungă cu plusuri. Sunt sigură că şi acest produs se va dezvălui ca fiind eficient şi de reutilizat, însă până la testare, vă dau mai multe detalii oficiale.

SVR Spirial este o cremă antiperspirantă din categoria dermatocosmeticelor, deci potrivită chiar şi pentru cei cu pielea sensibilă. Poate fi utilizată de femei şi bărbaţi şi cred că poate fi foarte apreciată şi de adolescenţi.

Transpiratie_Spirial_Optimashop.ro

Este un produs multi-use, adică poate fi utilizat atât în zona axilei, cât şi în alte zone precum spatele genunchilor, tălpile, palmele sau chiar pe faţă – nu conţine agenţi care să irite pielea, are toleranţă excelentă şi nu blochează fluxul normal al transpiraţiei. Comunicatul de presă mă face să înţeleg şi mai bine, citez: “Ingredientele active conţinute, alături de agenţii antiperspiranţi, au o acţiune sudo-regulatoare excelentă, cu rezultate rapide, care se menţin în timp. Altfel spus, SVR Spirial Crème contribuie la normalizarea fluxului sudoral, acţionând direct asupra cauzelor ce pot determina transpiraţia excesivă: glandele sudoripare.”

Zone transpiratie

Cum spuneam, încă nu am deschis-o, aşadar nu pot spune cum miroase (nu are parfum) ori ce textură are crema, însă comunicatul de presă îmi mai transmite că “este uşor de utilizat, vârful aplicator permiţând o dozare perfectă a produsului şi o manevrabilitate sporită […] Nu lasă pete albe sau galbene (protejează atât pielea, cât şi ţesăturile hainelor), textura non colantă (nu curge), pătrunde uşor în piele, nu conţine parfum, alcool sau parabeni (ideală pentru pielea fragilizată, reactivă sau sensibilizată), este testată non-comedogenic (nu blochează porii) şi contribuie la reglarea fluxului sudoral, prin utilizare consecventă de-a lungul a cel puţin 28 de zile.”

Produsul se găseşte în farmaciile partenere sau poate fi comandat aici (32 lei).

Această păpuşă se apucă de testat. Cu drag,

O Păpuşă care cunoaşte diferenţa dintre produsele deodorante şi antiperspirante

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

1 Response to " Crema cu rol antiperspirant "

  1. o femeie says:

    contine aluminiu si aluminiul inchide porii si blocheaza glandele sudoripare.

    Un reportaj bine facut de francezi este https://www.youtube.com/watch?v=x2ylu8RTMkU&t=396s

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.