Esti aici: Home // Fashion, Fashion in Bucharest, Lifestyle, Online Shopping, Papusi Talentate // O, My God, doll, O, My God, Ovidiu!

O, My God, doll, O, My God, Ovidiu!

ovidiu muresanu o my god, papusa ruseasca

Mă surprind folosind destul de des expresia “O, My God!”, însă pentru Ovidiu Mureșanu, lifestyle blogger şi unul dintre cei mai cunoscuţi glossy influencers din România, are o însemnatate aparte. După două colecții de succes, O, Brad Frumos! și O, My Love!, Ovidiu a lansat luna trecută  cea de a treia ediție limitată de tricouri “O, intitulată O, My God!. Perioada nu a fost aleasă întâmplător, însă dezvăluirile vin una câte una:

o my god ovidiu muresanu, papusa ruseasca

O poveste îmbracată în tricouri noi

Colecția a fost dezvăluită la o dată specială, anume pe 19 aprilie, când s-au împlinit 2 ani, 2 luni si 2 zile de la lansarea blogului său, The Stories of O. Reapare în prim-plan latura cool și jucăuşă a lui Ovidiu tocmai datorită faptului că în urma căutarii unui nume pentru această colecţie-capsulă și-a dat seama că, în timpul brainstorming-ului alături de Marina Moldovan de la Skin Deep (cea care a realizat caligrafia), exclamaţia “O, My God!” apărea după fiecare idee care le venea. Aşadar, numele perfect era chiar acolo.

O, My God, ia-l acasă!

Tricourile sunt din bumbac 100% şi sunt unisex, fiind disponibile în măsurile S si M , în nuanțele  gri şi alb.

Colecția, in ediție limitată, este disponibilă în exclusivitate în Molecule F Concept Store din Promenada, tricourile putând fi comandate şi din magazinul online Molefule F (aici) și pe siteul Skin Deep (aici), la pretul de 250 de lei.

Cu drag, o Andreea-păpușă care utilizează des expresia “O, My God!”

ovi muresanu, papusa ruseasca

Tags: , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.