Esti aici: Home // In farmacii, Lifestyle, Luxury, Nutritie, Product review // Colagen la sticlă – Beautin

Colagen la sticlă – Beautin

myelements_BEAUTIN COLLAGEN BOX_BOTTLE_

Prima dată am făcut o cură cu Beautin Collagen de la myelements (aprox. 140 lei) acum un an. L-am iubit imediat pentru efectul oferit încă de la primele degustări, însă scriu abia acum, după cea de-a doua testare şi după ce l-am recomandat verbal tututor prietenelor mele. Acum, să rămână şi scris, pe păpuşeşte vorbind.

Recomandarea norocoasă

La început, nu m-am documentat prea temeinic, cunoscând-o pe Adela Stoicescu, cea care menţine legătura cu presa pentru Beautin şi, deci, având încredere că nu-mi poate recomanda decât un produs potrivit pentru mine. Am deschis sticla, am pus un păhărel – cu gradaţie, vine împreună cu produsul, iar doza recomandată este de 30ml pe zi, administrat preferabil seara – şi am simţit imediat gustul.

Prima impresie – despre gust

Voi fi foarte sinceră, ca în fiecare material pe care îl Păpuşo-semnez şi vă voi spune că, pentru mine, prima degustare a fost cu un pic de “ewww” şi am realizat imediat, fără a citi pe ambalaj, că principalul ingredient este uleiul de peşte. Am vorbit de atunci cu multe persoane care îl utilizează şi reutilizează şi se pare că numai eu n-am reuşit să mă împrietenesc cu gustul de la prima sorbitură, nici una dintre utilizatoare nedându-şi seama din gust de elementul pe care îl menţionez.

Produsul este dulce, disponibil în două variante de arome – mango şi pepene galben & căpşune şi vanilie. Poate fi consumat ca atare sau diluat într-o jumătate de pahar cu apă. Am testat ambele variante, am rămas cu preferinţa de a-l consuma nediluat.

BEAUTIN COLLAGEN Packshot si measure cup

Colagen şi acid hialuronic de băut – ce este, de fapt, Beautin?

Dar… ce este acest produs la sticlă? Vorbim despre un supliment alimentar cu colagen provenit din peşte şi îmbogăţit cu acid hialuronic, vitaminele A şi C, complex de vitamina B şi zinc. Este o formula lichidă care asigură în organism atât elementele nutritive primare, cât şi micronutrienţi care contribuie la stimularea producerii naturale de colagen de către organism.

Conţinutul unei sticle ajunge pentru o perioadă de aproximativ trei săptămâni, iar Beautin trebuie ţinut la frigider după ce este deschis.

Carmen Bruma - Ambasador BEAUTIN

Carmen Brumă ia zilnic Beautin de mai bine de un an

Probabil că ştiţi deja că imagine a produsului este Carmen Brumă, pe care am avut ocazia “să o luăm la întrebări” în cadrul unei cine Beautin organizată pentru jurnalişti la începutul acestui an. Deşi este recomandată o pauză după terminarea sticlei, Carmen ne-a spus senină că de când l-a descoperit nu a făcut nici o pauză şi o înţeleg perfect.

Verdict: pielea mea, tenul meu îl adoră

Şi acum, să mă întorc la rândurile de la începutul materialului şi să vă spun de ce l-am adorat şi îl voi reconsuma negreşit – cam de a doua zi de la începerea sticlei, pielea arată mai odihnită, mai suplă, mai strălucitoare, dispare efectul de “puffiness” al tenului dimineaţa şi pielea este mai hidratată şi mai elastică. Studiile clinice confirmă că am observat bine. Aceste efecte se menţin vizibil pe toată durata utilizării produsului şi câteva zile după terminarea sticlei – povestea efectului de după terminarea sticlei este strict monitorizarea mea în oglindă, posibil ca efectul să fie mai lung. Sunt sigură că şi faptul că sunt fumătoare are ceva de spus în menţinerea rezultatelor.

Aşadar, mă îndrept spre farmacie (îl găsiţi şi online, exemplu aici) pentru o nouă doză de tinereţe şi vă recomand cu multă căldură un produs care chiar funcţionează, cu efecte vizibile în special pe pielea celor care au trecut de 30 de ani – cura cu Beautin poate fi începută mult înainte de această vârstă. La 20+ ani este vorba în primul rând despre prevenţie în ceea ce priveşte îmbătrânirea pielii şi este posibil ca rezultatele să nu fie chiar vizibile în cazul unei utilizatoare tinere, fără probleme ale tenului (precum deshidratarea, începerea formării ridurilor etc.).

Această păpuşă vă îmbrăţişează cu tinereţe!

O păpuşă 30+

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 Responses to " Colagen la sticlă – Beautin "

 1. Elena says:

  Multumim, Olivia, pentru informatiile atat de necesare pentru varsta 30+

 2. Cristina says:

  Foarte tare mi se pare produsul. Nu l am testat dar vreau. M ai convins Olivia. De unde se poate cumpara?
  Exista vreo contraindicatie?
  Sau efecte adverse?

  • Olivia says:

   Ce surpriza frumoasa, Cri-doll :) Am pus un link in material, de unde poti comanda online – au o oferta foarte buna de doua la pret special.
   Una dintre prietenele mele mi-a spus ca l-a cumparat de la Farmacia Tei la un pret avantajos (110 lei/ sticla – n-am verificat personal informatia). Se gaseste in farmacii, poti intreba, insa iti recomand si eu sa dai o fuga la Farmacia Tei, nu numai pentru Beautin.
   Nu exista contraindicatii, insa pentru cele insarcinate sau care alapteaza as recoamanda consultarea medicului inainte.

 3. Alina C. says:

  Este unul din produsele pe care le consum din martie 2020 si pana acum, pe care l-am luat cu reticenta la inceput pentru ca nu mai auzisem de colagen de baut. Dincolo de faptul ca am mereu pielea hidratata, nu am mai luat nici vitaminele pe care le luam in mod regulat, pentru ca are deja vitamine, magneziu si zinc, si am energie toata ziua. Super articolul, si pot confirma ca este un produs super bun!

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.