Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Lifestyle, Papusi Talentate, Product review // Puterea naturii în gelul scrub 3 în 1 pentru ten, de la elmiplant

Puterea naturii în gelul scrub 3 în 1 pentru ten, de la elmiplant

Elmiplant_Skin Control group

Îmi încep şi îmi termin ziua cu puterea naturii. Aceasta vine sub forma unei doze spumoase de gel scrub 3 în 1, de la elmiplant, gama Skin Control (150ml, 13,7 lei). Ritualurile de dimineaţă şi seară îmi dau o stare de bine şi confort, reprezentând oracolul zilelor şi, respectiv, vestirea unui somn bun.

Aleg cosmeticele… cu speranţă în suflet

Criteriile mele de a alege produse de îngrijire sunt de cele mai multe ori superficiale şi lipsite de bătăi de cap. Cu speranţă în suflet, visez la rezultatele dorite şi mă las surprinsă de efectele fiecărei promisiuni beauty. Cu toate acestea, vă spun că folosesc produse ale brandului românesc elmiplant încă de pe vremea când speram să iau notă de trecere la fizică, aşa că am ales cu uşurinţă gelul scrub 3 în 1 despre care vă povestesc mai multe în continuare.

elmiplant skin control gel curatare 3 in 1

Starea de bine cu particule abrazive

Evident, iniţial am ales gelul scrub din motivele „corecte”: îmi place cum arată şi cum miroase. Acum o să vă povestesc cum am câştigat la această ruletă rusească. Gelul 3 în 1 de la elmiplant are un miros pe care îl găsesc mai mult decât plăcut, aş spune că mă inspiră. Fresh şi uşor dulceag, e aroma ideală din ritual. Textura este, aşa cum îi spune şi numele, ca de gel, iar particulele abrazive sunt delicate cu pielea, pe care o curăţă blând, fără să o irite. Concret, cele trei roluri ale produsului pe care îl ador:

 • Gel de curăţare
 • Exfoliant
 • Mască – poţi lăsa produsul să acţioneze pe ten, aplicat în strat generos, timp de 10 minute, apoi clăteşte în timp ce masezi cu mişcări circulare şi Skin Control se comportă ca o mască ideală pentru tenul cu imperfecţiuni

După utilizare, pielea se simte fină, curată şi revitalizată, rămânând hidratată. Când trec la pasul doi, aplicarea cremei, îmi dau seama că tenul este lipsit de impurităţi şi pregătit să fie hrănit, cu porii curăţaţi în profunzime şi gata să primească substanţele nutritive hidratante.

Anatomia gelului scrub 3 în 1

Fiind un produs 3 în 1, acesta are acţiune triplă: curăţă în profunzime, exfoliază eficient şi are efect matifiant intens. Micro-particulele de bambus şi argila albă 100% naturale îndepărtează celulele moarte şi destupă porii. Uleiul de lemongrass 100% natural este astringent, reduce secreţia de sebum şi dimensiunea porilor, iar acidul salicilic ajută la regenerarea pielii. Aşa cum spuneam mai sus, gelul poate fi utilizat şi ca mască, însă recunosc că nu am încercat încă această variantă.

Gama Skin Control de la elmiplant conţine şi loţiune astringentă (200ml, 11,8 lei), gel exfoliant zilnic (150ml, 12,8 lei) şi cremă hidratantă antiimperfecţiuni (40ml, 13,1 lei).

Semnat: O Isabelle – păpuşă cu ten curat

water

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to " Puterea naturii în gelul scrub 3 în 1 pentru ten, de la elmiplant "

 1. o femeie says:

  daca mai ai cutia la produsul asta, poti te rog, sa scrii si ingredientele

  • Olivia says:

   Papusico, acest produs vine fara cutie, asa cum il vezi in foto, din pacate nu mai avem ambalajul, insa deindata ce il recumparam, speram sa tinem minte si sa ne intoarcem pentru a nota si ingredientele :)
   Multumim pentru ca ne citesti!

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.