Esti aici: Home // Beauty news, Bucuresti, Event review, Lifestyle, Papusi Talentate, Parfum // Verdict: Gucci Guilty Eau

Verdict: Gucci Guilty Eau

gucci guilty papusa ruseasca (3)

Îmi imaginez Gucci Guilty ca fiind parfumul femeii care îşi asumă nonşalantă orice capriciu. În general, nu mă simt guilty mai de nimic, având în vedere că filosofia mea de viaţă, construită în 23 de ani de înţelepciune, se bazează pe a face ce îmi place. Feminină şi conştientă de alegerile ei, femeia Guilty Eau este o prezenţă greu de ignorat, iar parfumul nou lansat, o reintrepretare a clasicului Gucci Guilty, ne aşteaptă ispititor. Eu l-am descoperit la evenimentul dulce şi floral din parfumeria Douglas Băneasa.

gucci-guilty-eau

O reinterpretare a clasicului Gucci Guilty

Guilty Eau este un amestec bogat  care se deschide cu note acvatice calde şi aromă de lychee. Inima păstrează semnătura lăptoasă şi delicată a parfumului original şi este împrospătată de note dulci de fragi. Aceasta dezvăluie treptat baza de mosc cald şi luminos, ce îşi prelinge aroma pe piele şi o îmbracă în sclipiri fermecătoare.

gucci guilty papusa ruseasca (2)

Atitudine

Noul parfum întâmpină sezonul cald şi este inspirat din nopţile ploioase de vară. Nu ştiu cui nu-i place ploaia de vară, dar eu când mă gândesc la ea, încep să zâmbesc şi să-mi simt pielea fericită de festinul de stropi ce se întinde pe tot corpul şi devine mult mai receptivă, nările îmi sunt inundate de toate mirosurile pregnante pe care ploaia le ridică şi intesifică, hainele ude şi atingerile, senzaţia de acum şi aici. Liberă, spontană, fericită, asumată, cam aşa aş contura eu femeia Gucci Guilty Eau.

Gucci Guilty Eau pentru doamne – 50ml, 347 lei

Gucci Guilty Eau pentru domni – 50ml, 299 lei

Semnat: O Isabelle – păpuşă cu gândul la ploi de vară

gucci guilty papusa ruseasca (4)

Tags: , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.