Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Gorgeous men, Lifestyle, Product review // NIVEA Men, crema pentru bărbaţi, testată de o femeie

NIVEA Men, crema pentru bărbaţi, testată de o femeie

NIVEA MEN Creme_2

De când am aflat despre NIVEA Men Creme (10 lei, 75ml) am început să o caut în supermarketurile din apropiere. Cartierul meu n-a fost generos, însă colega de birou cu brad în curte, Andrea, a avut mai mult succes şi a cumpărat-o pentru prietenul său. Pentru că îmi doream foarte mult să o testez şi să notez despre acest produs, iată-ma cu noua cremă pentru domni împrumutată, pe birou:

Ambalaj, textură şi miros, o comparaţie între Men & clasica albastră

În timp ce vă scriu, am la îndemână crema pentru bărbaţi, pe care o folosesc de aproximativ o săptămână şi clasica albastră, pe care o utilizez constant de mulţi ani – ambalajul primei este vizibil masculin, în nuanţe de bleumarin şi argintiu şi, spre deosebire de crema clasică, dispune de un sistem de deschidere cu filet.

NIVEA Creme

Imediat ce înlătur capacul şi folia de protecţie, simt aroma masculină a produsului. Pe lângă diferenţa de aromă, diferă şi texturile celor două, NIVEA Men fiind mai puţin onctuoasă, deci mult mai uşor de întins şi cu absorbţie aproape instantanee în piele. Este recomandată pentru ten, corp şi mâini.

NIVEA MEN Creme

După ce am testat-o pe mâini, pot spune: hidratează eficient şi de durată, senzaţia menţinându-se chiar după ce mă spăl pe mâini. O reaplic la interval de câteva ore cât sunt la birou, iar mirosul îmi place şi îl găsesc fin, delicat, chiar dacă 100% masculin.

Este genul de cremă pe care aş purta-o mereu în geantă, iar domnii cred că o pot adăposti liniştiţi în cotiera maşinii, în torpedou (ideea e să fie ferită de soare sau îngheţ) ori o pot ţine cu mândrie pe birou sau noptieră – cum spuneam, este un produs masculin, iar personal mi se pare sexy să ştiu că un bărbat foloseşte cremă, în special una care-i este dedicată.

O idee foarte bună de cadou pentru un domn – nu voi ezita să o cumpăr pentru prietenii mei, sper doar ca supermarketurile din zonă să se aprovizioneze mai bine, astfel încât să-mi fie mai uşor să o găsesc.

Cu drag, o păpuşă care testează produse de îngrijire pentru păpuşei

Tags: , , , , , , , , , ,

2 Responses to " NIVEA Men, crema pentru bărbaţi, testată de o femeie "

  1. Daiana zb says:

    Cand mai vorbesti despre experienta ta cu Philips (IPL) ??ma gandesc daca sa-l cumpar sau nu …

    • Olivia says:

      Daiana-doll, cred ca am acoperit destul de multe prin articolele pe care le-am scris pana acum, insa spune-mi, te rog, ce nelamuriri ai, ce ai vrea sa mai citesti? Sus in dreapta ai butonul de “search” si poti tasta “Philips” pentru a vedea toate articolele Lumea scrise de-a lungul timpului. Astept cu drag recomandari, multumim pentru ca ne citesti :)

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.