Esti aici: Home // Lifestyle, Papusi Talentate, Product review // Căştile Philips ActionFit şi muzica se aude bine oriunde, în siguranţă

Căştile Philips ActionFit şi muzica se aude bine oriunde, în siguranţă

casti sport Philips ActionFit SHQ2300LFVorbeam zilele trecute cu un prieten despre muzică şi cum oamenii au ajuns să o utilizeze pe post de background pentru diverse activităţi. Foarte rar stau şi ascult muzică, dar în fiecare zi îmi bag căştile în urechi şi „dau drumul” la diverse activităţi. Pentru sport am nevoie de multă motivaţie muzicală, aşa că fiecare ieşire la alergat vine însoţită de un playlist adecvat şi de căştile potrivite – Philips ActionFit.

Special proiectate pentru activităţi sportive de orice gen

Căştile Philips ActionFit, lansate în România de Gibson Innovations, sunt un accesoriu perfect pentru antrenamente, în plus sunt super-drăguţe şi le port cu orice ţinută. Extra uşoare – 5,7 grame, sunt dotate cu o clemă ce previne ca firul lung să se încurce, iar căştile cauciucate în formă de C îmi asigură o alergare lină, fără a mă stresa că le voi pierde. Cablurile ranforsate cu Kevlar rezistă şi celui mai dur tratament, fiind protejate împotriva ruperii sau deteriorării. Fie iarnă, fie vară, noile căşti sunt rezistente la umezeală şi căldură datorită materialelor performante.

Noile casti sport Philips ActionFit SHQ1300PK

Sunet excelent, fără a bloca sunetele exterioare, deci siguranţă

Responsabile pentru calitatea sunetului sunt difuzoarele de 8,6 mm din neodim, care generează un sunet curat. Prinsă în antrenamentul meu hardcore de alergat pe străzi şi pierdută în versuri, mai uit să mă asigur stânga, dreapta. Designul inteligent al căştilor nu blochează sunetele exterioare, astfel mă pot bucura de muzică în siguranţă.

Pretty pink

Pe lângă calitatea materialelor şi a sunetului, căştile ActionFit SHQ1300 (99 lei) sunt disponibile în două nunaţe, roz şi verde. Acestea vin însoţite de un săculeţ ce are rolul de a le proteja în călătoriile prin genţile imense şi cu o rezervă de învelişuri cauciucate. Designul extra-cute pare să te îndeamne la sport!

Semnat: O Isabelle-păpuşă cu căşti roz

© 2015 IB Photography Limited

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.