Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty news, Lifestyle, Papusi Talentate, Parfum, Scurt review, Spa // Dove DermaSpa: Dermato + SPA = LOVE

Dove DermaSpa: Dermato + SPA = LOVE

Dove DermaSpa FB

Dove este un love brand. Am crescut cu mirosul clasic al săpunului Dove şi, cumva, de-a lungul anilor, am cumpărat produsele din reflex. Treptat, am descoperit campaniile brandului şi felul în care acesta comunică frumuseţea. Mă declar cucerită şi recunosc că acestea sunt un motiv în plus pentru care aleg Dove. Deşi am produse cărora le rămân fidelă, sunt mereu deschisă la noutăţi, iar bunătăţile Dove vin însoţite de certitudinea unei relaţii de lungă durată.

Nu mai este nevoie să alegi! Dermato + Spa = LOVE = DOVE

Indiferent de alegeri, acestea reprezintă un moment de reflecţie pentru mine. Ciocolată sau îngheţată? Bucle sau păr drept? Ulei de corp sau cremă? Dove combină puterea ştiinţei cu plăcerea senzaţiilor, astfel ne bucurăm toate de lansarea DermaSpa un nou concept de îngrijire a pielii. Indecisa din mine este fericită că are garanţia unui produs care îmbină expertiza în domeniul dermatologic cu experienţa spa multi-senzorială ce asigură momente de răsfăţ. Până la urmă, de ce să alegi?

Dove DermaSpa

Un nou concept, 4 game

Dove DermaSpa dezvăluie patru game: Goodness3, Uplifted+, Summer Revived şi Intensive, iar comunicatul de presă precizează că acestea „conţin cea mai recentă inovație în îngrijirea pielii de la Dove: tehnologia Cell-Moisturisers™ (agenți de hidratare esențiali obținuți din uleiuri naturale) derivată din produsele pentru îngrijirea tenului. Tehnologia Cell-Moisturisers™ îmbunătățește starea barierei de protecție a pielii mai bine decât glicerina, principalul agent hidratant utilizat în majoritatea produselor de îngrijire a corpului.”

Dove DermaSpa Goodness

Îmi place că fiecare gamă are propriul parfum pe care îl port fericită toată ziua, parfum dezvoltat în colaborare cu Ann Gottlieb, expert în crearea de parfumuri şi consultant al celor mai respectate case de parfumerie din întreaga lume precum Dior, Marc Jacobs și Calvin Klein.

Tu cum te răsfeţi?

Studiile arată că doar patru din zece femei privesc hidratarea pielii ca pe un act de răsfăţ. În acelaşi timp, mă gândesc la ritualul meu şi îmi dau seama că stările mele de spirit dictează desfăşurarea acestuia. Împărtăşesc cu voi fotografii ale noilor produse DermaSpa şi sper să descoperiţi odată cu ele acele clipe de plăcere. Şi pentru că am stabilit deja că nu e nevoie să alegem, vă prezint în continuare pe scurt toate produsele DermaSpa pe care le-am testat.

crema de maini Dove DermaSpa Goodness3_15.53 lei

Gama mea: Dove Goodness3 DermaSpa

Folosesc zilnic crema de mâini (15.53 lei) şi loţiunea de corp (28.69 lei) din gama Goodness3 DermaSpa. Parfumul este pregnant, cu efect îmbătător, „amestec de vanilie, nucă de cocos şi mosc, cu note răcoritoare de citrice, ghimbir energizant şi măr, combinate cu un buchet sofisticat de frezie şi frangipani”, ce se transformă pe piele într-o peliculă extra-fină precum o atingere de mătase. Ambele mă ajută să descopăr acele momente de răsfăţ mult dorite.

V306221_PS8757367-C10

Produsul meu preferat din această gamă este uleiul de corp (41.85 lei) – acelaşi parfum ameţitor, dar cu o textură non-uleioasă cu irizaţii fine ce alunecă pe piele lăsând-o uşor strălucitoare. Uleiul nu face parte din ritualul meu zilnic de îngrijire, ci îl folosesc cu fiecare ocazie când vreau să mă scufund într-o stare de bine, fiind, în acelaşi timp, accesoriul perfect pentru petreceri sau momente speciale.

ulei de corp Dove DermaSpa Goodness3 41.85 lei

Semnat: O Isabelle-păpuşă răsfăţată

P.S. În această perioadă găsiţi pachetul special pentru sărbători Dove DermaSpa Goodness3 Collection ce conţine loțiune de corp, cremă de mâini și un beauty case cadou, la preţul special de 32,33 lei.

pachet Craciun Dove DermaSpa

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to " Dove DermaSpa: Dermato + SPA = LOVE "

 1. Laura says:

  Peste tot am vazut multe femei in cautarea produselor DermaSpa de la Dove incat m-a facut foarte curioasa de potentialul lor, pentru ca nu obisnuiam sa cumpar asa ceva pana acum. Produse simple folosesc zilnic, insa tot ce observ este ca cele din articol nu sunt chiar atat de simple.

  • Olivia says:

   Papusica-Laura, suntem curioase cum ti se va/ vor parea daca decizi sa cumperi un produs/ produse din gama DermaSpa.
   Te asteptam cu impresii! :)

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.