Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty news, Istorii de beauty, Lifestyle, Papusi Talentate, Product review // Bôcassy – brand nou în România, o afacere de familie, ingrediente naturale

Bôcassy – brand nou în România, o afacere de familie, ingrediente naturale

bocassy (2)

Pentru mine, domeniul beauty pare încă o necunoscută pe care o descopăr cu plăcere şi uimire şi care încet-încet mă prinde în mrejele sale. Una din cele mai recente descoperiri proprii este brandul pentru îngrijirea tenului, Bôcassy. Iniţial, am crezut că brandul este mai potrivit pentru mama mea, datorită aspectului foarte elegant – mi-am schimbat părerea odată cu prima aplicare, iar după documentare mi-a fost şi mai clar – putem folosi produsele atât mama, cât şi eu.

bocassy (5)

Peste 90% ingrediente naturale. Fără parabeni, fără coloranţi

Crema care mi-a dovedit că Bôcassy este potrivit şi pentru mine este Crème de Jour Légère (aproximativ 110 lei). Deşi ştiam că aceste creme nu au parfum, am fost plăcut surprinsă să constat că păstrează aroma delicată a ingredientelor. Important de menţionat este că produsele Bôcassy conţin preponderent ingrediente naturale – peste 90%, iar în compoziţia acestora nu se regăsesc parabeni, uleiuri de silicon sau uleiuri minerale ori coloranţi.

Crema are o consistenţă uşoară, ce nu încarcă, aşa cum sugerează şi denumirea, iar pelicula fină se simte precum un voal de mătase pe ten. În urma documentării, am aflat că această Crème de Jour Légère este recomandată persoanelor cu vârste cuprinse între 25 şi 45 de ani.

Produsul acţionează asupra straturilor superioare ale pielii, iar senzaţia de hidratare rămâne de-a lungul întregii zile. Ridurile fine sunt estompate, iar crema este o excelentă bază pentru machiaj – se absoarbe rapid în piele şi ajută la obţinerea unei baze uniforme şi rezistente.

extra-virgin-olive-oil

Ulei de măsline, ceai verde, ulei de cacao, unt de shea pentru piele

Crème de Jour Légère este un mix de ingrediente binecunoscute pentru proprietăţile extraordinare puse la dispoziţie în beneficiul pielii: uleiul de măsline hrăneşte pielea din interior şi menţine nivelul optim de hidratare, în timp ce netezeşte pielea; ceaiulul verde energizează şi reîntinereşte pielea, fiind un puternic antioxidant. Cele două sporesc reacţiile care stimulează consolidarea fibrelor de colagen, crescând astfel nivelul de elasticitate şi fermitate. Uleiurile de germeni de grâu şi de cacao şi untul de shea oferă volum pielii şi au grijă de sănătatea acesteia.

bocassy creme legere du jour

Bôcassy, o afacere de familie

Brandul a fost înfiinţat de o familie din Croaţia din dorinţa de a oferi tuturor femeilor o îngrijire naturală şi eficientă a pielii. Marina Mustapic este creator şi cofondator Bôcassy şi a lucrat şi condus fabrica de cosmetice alături de familia sa timp de 13 ani. Laboratoatele şi institutele sunt situate în Paris, dar pentru că brandul este internaţional, un alt sediu Bôcassy se află în Emiratele Arabe Unite. Fiind eu însumi o visătoare, mi-a plăcut mult un citat al Marinei Mustapic: (…) it is so hard that it takes a dreamer rather than an engineer to tackle with that. A doctor would not succeed, it takes a lunatic”.

Semnat: O Isabelle-păpuşă visătoare

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.