Esti aici: Home // Beauty news, Lifestyle, Make-up, Papusi Talentate, Scurt review // Toamna, la Sephora – 3 produse de beauty, altfel

Toamna, la Sephora – 3 produse de beauty, altfel

Toamna vine cu multe motive de bucurie, iar printre ele se numără şi „bunătăţile” Sephora. Lista este lungă şi ofertantă, iar eu am ales să împărtăşesc cu voi mai multe despre trei produse de beauty dintre noutăţile exclusive prezente în marele lanţ de magazine. După ce am testat, mi-au plăcut aşa mult încât retestez continuu.

Sephora Contouring 101 Face Palette

Am tot văzut tutoriale pentru contouring şi recunosc că mi-au trezit curiozitatea. Este fascinant cum se poate transforma aspectul feţei cu doar câteva trucuri de machiaj. Imaginile cu before & after m-au făcut să spun că trebuie să încerc. Sephora vine în ajutor cu Contouring 101 Face Palette (92 lei) şi pune la bătaie umbrele necesare pentru a te juca cu formele feţei tale. Îmi place că am la dispoziţie un singur produs care face toată treaba. Sunt uşor neîndemânatică şi am nevoie de mai multă experienţă, dar Face Palette mă ajută să ajung acolo cu paşi repezi. În jocul cu umbrele, redesenăm liniile cu nuanţele închise şi evidenţiem our best features cu nuanţe deschise.

Ciocolată Too Faced

Semi-Sweet Chocolate Bar Eyeshadow Palette, de la Too Faced (207 lei) este printre cele mai delicioase „ciocolate” pe care le-am testat. Deschid cutia şi, pe lângă parfumul inconfundabil de cacao, mă aşteaptă o selecţie de tonuri calde, naturale şi îndrăzneţe de farduri pentru ochi. Denumirile acestora deschid apetitul pentru dulciuri: White Chocolate, Salted Caramel sau Crème Brûlée sunt doar câteva dintre deliciile cu aspect cremos şi intens. Tableta de ciocolată vine însoţită de o mini-broşură cu trei propuneri de machiaj şi vă spun din experienţă că sunt un deliciu hipnotic.

Linii precise eyelinerul cu Benefit

Eyeliner-ul se transformă cu Benefit: They’re real push up liner (118 lei). Cu ajutorul AccuFlex, un aplicator crestat oblic din cauciuc care dozează perfect cantitatea de tuş, liniile mele devin mai precise şi mai „ca la carte”. Sistemul permite trasarea acestora chiar de la baza genelor. Îmi place textura cremoasă, iar nunaţa verde-închis este preferata mea. Am observat că acesta persistă şi am fost plăcut surprinsă să descopăr că este rezistent la apă. Theyre real push up liner este disponibil în următoarele variante: negru mat, maro, verde, mov şi albastru. Care să fie, care să fie?

Semnat: O Isabelle-păpuşă pregătită de toamnă 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to " Toamna, la Sephora – 3 produse de beauty, altfel "

  1. Ioana Mihai says:

    Paleta de la Too Faced e exceptionala :). Eu o folosesc de cateva luni si inca nu m-am plictisit de ea!

    • Olivia says:

      Ioana-doll, si eu o utilizez dupa recomandarea lui Isabelle si cred ca e prima paleta care imi place complet, pot aplica si combina toate culorile, e just lovely :)

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.