Esti aici: Home // Fashion, Lifestyle, Online Shopping, Papusi Talentate // Ţinute de la branduri cunoscute, la prețuri mai mici: kurtmann.ro

Ţinute de la branduri cunoscute, la prețuri mai mici: kurtmann.ro

Kurtmann este unul dintre site-urile pe care intru întotdeauna cu grijă. La fiecare accesare, descopăr câte ceva, ceva ce sigur îmi place și mi-e greu să mă abțin să nu comand. Mailurile mele spun că am cumpărat de la ei până acum de şapte ori, iar în colajul de mai jos poți vedea o parte dintre produse.

Cum decurge procesul de comandă 

La Kurtmann nu este nevoie de crearea unui cont. Produsele sunt pur și simplu adăugate în coș, iar la finalizarea comenzii se completează datele de livrare, eventualele comentarii și se alege modalitatea de plată: online cu card bancar sau ramburs. Eu am optat până acum doar pentru cea din urmă.

În perioadele obişnuite, transportul costă 14.90 lei sau este gratuit la comenzile de peste 190 de lei. În timpul weekendurilor promoționale, transportul este gratuit la comenzi de peste 90 de lei. Returul costă 10 lei, doar în cazul în care nu se optează pentru un voucher pe site. Toate informațiile necesare se regăsesc și într-un flyer ce însoțește comanda. Produsele vin din Sibiu.

Livrarea este extrem de rapidă, de pe o zi pe alta, și se face prin Cargus. Comenzile plasate vinerea ajung lunea.

Îmi place mult că am posibilitatea de a primi și alerte prin sms la schimbarea statusului comenzii și primirea unui număr de urmărire a coletului.

Toate produsele mele au venit până acum cu eticheta lor originală, indiferent de brand (Zara, River Island, Mango, Karen Millen, French Connection etc.) fără defecte sau alte probleme și s-au potrivit mărimilor afișate pe site.

Atenția la detalii și colaborări inedite

Am apreciat rapiditatea cu care cei de la Kurtmann mi-au răspuns până acum la întrebări, dar și atenția lor la detalii. Începând cu cea de-a doua comandă, în coletele mele s-au aflat flyere care îmi mulțumeau c-am revenit. În plus, sunt atât de deschiși la colaborări cu bloggerii, încât le-au oferit ocazia câtorva fashioniste să își creeze propriile genți.

Link-uri utile 

Pe cei de la Kurtmann îi găsesti pe site și pe Facebook. Recomand abonarea la newsletterul prin care comunică de fiecare dată când au un stoc nou de produse sau reduceri.

Păpuşa-Alexandra, fan declarat al shoppingului online

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

1 Response to " Ţinute de la branduri cunoscute, la prețuri mai mici: kurtmann.ro "

  1. Detop says:

    Ai avut curaj sa comanzi si pantaloni fara sa-i probezi? Eu nu ma incumet inca 🙂 La haine si bluze imi este mai usor sa risc daca nu este buna masura.

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.