Esti aici: Home // Beauty news, In farmacii, Lifestyle, Nutritie // Solgar, suplimente americane, în România

Solgar, suplimente americane, în România

Probabil ştiţi deja că susţin curele cu suplimente pe bază de antioxidanţi (vă reamintesc exemplele de aici sau aici), aşadar veţi înţelege entuziasmul meu când am aflat că brandul american Solgar este prezent, de acum, şi în România.

Brandul cu soare şi grădină

Istoria Solgar începe în 1947, când a fost creat primul produs, de către doi farmacişti şi un doctor specializat în medicina holistică. Solgar = Sol + Garden, adică soare şi grădină, natură. Suplimentele conţin materii prime 100% naturale.

În România, găsim de acum o gamă complexă de produse, din diverse categorii precum: aminoacizi, antioxidanţi, stimularea digestiei, acizi graşi esenţiali, fibre, suplimente alimentare cu extracte din plante, gold specifics, minerale, multivitamine, produse pentru juniori, probiotice, proteine, suplimente specializate, superalimente, vitamine și suplimente pentru controlul greutăţii.

Respect pentru mediul înconjurător

Apreciez grija brandului pentru mediul înconjurător – utilizează apă purificată și unități de producție ecologice, ce includ sisteme de filtrare a aerului și structuri speciale de reducere a poluării fonice. În plus, Solgar utilizează flacoane din sticlă, 100% reciclabile, care păstrează stabilitatea, potențând proprietățile substanțelor nutritive și plantelor care se regăsesc în compoziția suplimentelor alimentare.

Mă dor genunchii!

Personal, mă interesează în mod deosebit în acest moment suplimentele care să îmi elibereze genunchii de durere când fac sport, iar pe lista mea de testare intră în primul rând Glocosamine – Hyaluronic Acid – Chondroitin – MSM (160 lei), o combinaţie de elemente care contribuie la sprijinirea și consolidarea structurii articulațiilor, a cartilagiilor și a tendoanelor, le protejează de șocurile suferite de articulații și are un ușor efect analgezic care ameliorează durerea. „Este ideal pentru articulațiile care sunt supuse zilnic antrenamentelor, pentru stările inflamatorii cronice sau chiar pentru articulațiile supuse unor posturi incorecte ale corpului în timpul muncii sau a somnului” aşa cum ne spune comunicatul de presă.

Piele frumoasă, cu suplimente

Tot la „în primul rând” notez suplimentele ce au rol de a menţine tinereţea şi frumuseţea pielii Skin, Nails & Hair (60 lei), de la Solgar, promit să furnizeze elementele alimentare necesare pentru biosinteza colagenului şi a cheratinei, precum sulful organic (MSM), vitamina C, prolina, lizina şi citratul de zinc. Aceste suplimente oferă substanțele nutritive de care are nevoie organismul uman pentru a  menține o piele luminoasă și tânără, un păr strălucitor și ușor de pieptănat și pentru formarea unor unghii tari și sănătoase.

Mă voi întoarce la acest brand când voi fi terminat una dintre cure, pentru a vă povesti mai multe despre rezultate.

Până atunci, găsiţi suplimentele Solgar în farmacii şi online pe www.vegis.ro, eu mă retrag şi vă îmbrăţişez,

O păpuşă care se împrieteneşte cu Solgar

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.