Esti aici: Home // Beauty news, Bucuresti, Editorial, Lifestyle, Reviste glossy // Păpuşa Rusească în ELLE

Păpuşa Rusească în ELLE

Am adorat revistele de când mă ştiu. Prima a fost Misha, o revistă rusească pentru copii pe care mi-a dăruit-o tata într-un Crăciun comunist. Apoi, de la 19 ani, am semnat primele texte în glossy, în revista Tonica. Ana Nicolescu, acum cunoscută în presă ca Mămica Urbană,  a fost cea care a avut încredere în rândurile mele şi mi-a dat primul celebru BT (Bun de Tipar), din postura de redactor-şef al revistei. Despre ea şi despre alte foste şefe ale mele, care m-au ghidat atât de folositor în carieră şi pentru care le mulţumesc din nou şi din nou, am scris pe larg, aici.

Acum, la 31 de ani, mă bucur să lucrez în continuare în lumea glossy şi să primesc cadouri de tipul celui din ELLE octombrie 2015Lavinia Gogu, beauty editoarea pe care o citesc cu sufletul la gură lună de lună şi pentru care am un deosebit respect, m-a invitat să împărtăşesc un truc de beauty, în calitate de Păpuşă Rusească ce deţine un cont de Instagram – olive_dutu.

Sunt onorată să împart pagina şi materialul cu nume de seamă ale blogosferei de beauty, femei pe care le citesc, urmăresc, de la care învăţ cu mare plăcere: Ioana Dumitrache, Adina Necula, Mona CroitoruLaura Muşuroaea, Gabi Dumba, Camelia Zota, Cristina Pavel, Ana-Maria Tătucu şi Iulia Bucovanu.

Am citit cu sufletul la gură beauty tips-urile împărtăşite de cele pe care le menţionam mai sus, iar acum mă grăbesc să închei, un nou număr sexy, stylish, spirited aşteaptă să fie citit şi iubit. Mulţumesc, Love, mulţumesc, ELLE!

Cu drag,

O păpuşă vă zâmbeşte din ELLE România!

#buyprintmagazines

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.