Esti aici: Home // Beauty news, Bucuresti, Lifestyle, Location review, Make-up, Scurt review // Maybelline NY în Promenada Mall şi sprâncenele perfecte

Maybelline NY în Promenada Mall şi sprâncenele perfecte

Văzusem o fotografie a make-up boutique-ului Maybelline New York înainte să ajung la faţa locului, în Promenada Mall – cu toate că ştiam despre ce este vorba, elementul surpriză nu a lipsit: am descoperit un loc aproape magic, cu specialiste care imediat m-au îndrumat către produsele de machiaj perfecte pentru răsfăţul şi nevoile mele, un loc al frumosului, condimentat cu noutăţi deosebite şi… foarte dorite.

De acum, găseşti şi produsele care erau disponibile doar în alte ţări

Acest boutique a fost gândit şi ca un loc în care noi să găsim produse Maybelline care existau până acum doar în străinătate. Am fost plăcut surprinsă să descopăr şi mai multe despre noul concept: fiecare client primeşte un card pe care acumulează puncte – 1 leu cheltuit = 1 punct. La diverse praguri, primim produse Maybelline.

Boutique-ul este situat la parter în Promenada Mall, uşor de descoperit şi cu posibilitatea de insuflare a sentimentului de fluturi în stomac – deşi boutique-ul este mic, e foarte probabil să te cucerească suficient cât să petreci cea mai mare parte a timpului dedicat cumpărăturilor chiar aici.

Sprâncene perfecte cu BrowDrama

Căutam de ceva vreme un produs care să-mi potolească sprâncenele dese şi să le ţină “la linie”, aşadar am cumpărat BrowDrama (aprox. 25 lei), un produs ce seamănă cu o mascara pentru sprâncene – peria depozitează cantitatea ideală de produs, astfel încât make-up intervenţia să fie invizibilă, însă sprâncenele să devină pline şi fără accese rebele.

Pot să vă spun doar că abia aştept să revin şi să mă pierd în universul cu energii de Broadway.

Cu drag,

O păpuşă încântată, cu sprâncene perfecte


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.