Esti aici: Home // Beauty gadgets, Bucuresti, Fashion, Lifestyle, Online Shopping, Papusi Talentate // Cumpărător cu ştate vechi la Elefant.ro

Cumpărător cu ştate vechi la Elefant.ro

Când râvnesc la o geantă nouă din piele, parfumuri sau ceasuri, Elefant.ro sunt primii pe a căror ofertă mă gândesc să o verific. Am comandat de-a lungul anilor de la ei de unsprezece (11, da, aţi citit bine) ori și-mi place cum merg lucrurile!

Cum decurge procesul de comandă 

Ca în majoritatea magazinelor online, totul este clar și simplu: îți faci cont, adaugi produsele dorite în coș, completezi datele de livrare și eventualele comentarii, alegi modalitatea de plată și totul e gata. Am plătit și online cu cardul, și ramburs, și totul a decurs ok în ambele situații. 

Ce apreciez eu cel mai mult este claritatea: înainte de plasarea comenzii știi care este perioada estimată pentru livrare. În plus, pentru unele produse, în București livrarea se poate face chiar în aceeași zi sau cu ridicarea personală din câteva puncte. Eu n-am avut nevoie de această opțiune până acum.

Returul se poate face timp de 30 de zile de la primirea comenzii și este gratuit. 

Gențile mele preferate 

Asociez cutiile verzi de la Elefant cu câteva lucruri pe care le iubesc mult. Epilatorul meu Philips Lumea, despre care v-am povestit mai multe aici, e comandat de la ei, la fel gențile care-mi completează cel mai frecvent ținutele. Ce-am primit a arătat mereu ca în fotografiile de pe site, iar dimensiunile afișate m-au ghidat mereu bine. Înainte îmi era dificil să găsesc genți de calitate la prețuri accesibile, dar acum am scăpat de problemă.

Link-uri utile

Siteul elefant.ro a trecut prin ceva schimbări de design în ultima vreme. Detalii despre produsele și reducerile lor frecvențe puteți să aflați din newsletter-ul lor, din Clubul Elefant sau de pe Facebook.

Cu drag,

Păpuşa-Alexandra, o prietenă a elefantului

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.