Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Lifestyle, Papusi Talentate, Product review // Cum m-am împrietenit cu Keune, produse profesionale pentru păr

Cum m-am împrietenit cu Keune, produse profesionale pentru păr

Dacă acum câteva luni niște păsări ar fi încercat să-și facă cuib în părul meu, nu m-aș fi mirat deloc. Uscate și cam neascultătoare, firele mele ar fi putut fi casa perfectă. Dar am scăpat de această posibilitate cu șamponul și balsamul Keune So Pure Natural Balance (aprox. 35 lei fiecare).

De-a fir a păr, prin multe proceduri chimice

În mod natural, sunt șatenă. Acum cinci ani, mi-am dorit să fac o schimbare, așa că am devenit brunetă. După câteva luni, am decis că negrul abanos nu e pentru mine, deci am făcut cel mai “indicat” lucru: am încercat să devin cât mai blondă cu putință. Nici blondul nu m-a prins, așa că m-am nuanțat în culoarea mea naturală și mi-am lăsat părul să crească. Când a intervenit din nou monotonia, am optat doar pentru şuviţe blonde. Le am și acum.

Dată fiind istoria chimică zbuciumată a părului meu și lungimea lui medie, nu m-am descurcat niciodată fără o combinație de șampon, balsam, măști și spray-uri fără clătire. Eșuând să obțin în acest mod hidratarea dorită, am apelat la produse profesionale şi am ales Keune.

Despre Keune So Pure Natural Balance

Șamponul şi balsamul pe care le-am testat fac parte din gama Keune So Pure Natural Balance destinată părului vopsit. Principalele ingrediente sunt iasomia, lemnul de santal și uleiul de argan, iar în compoziţie se adaugă uleiul de cocos, uleiul din miez de palmier și uleiul din semințe de guar. Pe lângă protecția culorii, produsele curăță blând scalpul şi firele, revigorează fibra capilară și redau sănătatea pielii. Mai mult decât atât, gama nu conţine parabeni sau sulfați. Îmi place tare mult și mirosul, care mă duce cu gândul la spa.

Rezultatele mele 

Încă din timpul primei șamponări, am fost extrem de uimită de cât de hidratat și curat era părul meu. Am fost tentată să insist cu clătirea pentru că aveam senzația că încă mi-a rămas produs printre fire. Era doar efectul Keune și abia atunci am înțeles cu adevărat că aveam nevoie de o îngrijire profesională.

Părul meu are tendinţe de îngrăşare, așa că am aplicat balsamul doar pe lungime. După câteva minute în care am lăsat produsul să acţioneze, părul devenise deja ușor de descurcat și mult mai ascultător. Am uscat şuviţele cu nărav şi rezultatul a fost “wow” chiar după prima utilizare: părea că abia ieșisem dintr-un salon și nu din propria baie. Părul strălucea, șuvițele mele decolorate nu erau încâlcite și aveau o cu totul altă greutate. Coafarea a fost mult mai ușoară.

Aşa cum spuneam, părul meu nu este vopsit, ci doar cu vârfurile decolorate, aşadar nu pot relata un feedback real despre promisiunea pe care o face Keune referitor la această gamă, aceea că menţine culoarea intensă, protejând-o Având în vedere, însă, rezultatele mele, nu mă îndoiesc de cele povestite în comunicatul oficial de presă.

În mod normal obțineam rezultate similare celor de mai sus doar după ce dormeam câte o noapte întreagă cu o mască în păr. Acum hidratarea și strălucirea se păstrează între spălări, chiar și atunci când folosesc doar șamponul și sar peste balsam. 

Gama So Pure pentru păr vopsit conţine şi variantele travel size pentru balsam & şampon, spray leave-in şi ulei.
Un alt aspect care mi-a plăcut foarte mult este legat de cât de spornice sunt produsele: în aproape trei luni de folosiri bisăptămânale, am consumat doar jumătate din șamponul de 250ml și mai am aproape un sfert din balsamul de 200ml, iar perioada dintre programările la salon pentru tunsul vârfurilor s-a mărit!

Așa cum se întâmplă cu majoritatea produselor cu care mă împac bine, singurul meu regret e că nu am testat mai devreme gama Keune. Acum am părul hidratat, cu aspect sănătos şi frumos, în ciuda tuturor schimbărilor rapide prin care a trecut.

Păpuşa cu cel mai mătăsos păr, Alexandra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to " Cum m-am împrietenit cu Keune, produse profesionale pentru păr "

  1. Bine v-am regasit.Imediat cum am vazut postarea m-am grabit sa subscriu parerii expuse mai sus -KEUNE este ceva special , efectul este de WWOOOUUU…Experienta mea cu sus-numitul brand este una inedita-chiar simti diferanta -parul isi recapata sanatatea, stralucirea si radiaza……fara nici o exagerare.
    Va doresc numai bine papuselelor.

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.