Esti aici: Home // Beauty gadgets, Bucuresti, Dictionar urban de beauty, Lifestyle, Papusi Talentate, Product review // Păpuşa-Alexandra foloseşte Philips Lumea SC2004 pe mai multe zone

Păpuşa-Alexandra foloseşte Philips Lumea SC2004 pe mai multe zone

Foliculită. Fire de păr crescute sub piele. Vizite la dermatolog. Peeling chimic. Iritații. O arsură de la ceară prea fierbinte. Cicatrici și semne. Multe lacrimi. Pantaloni.

Am avut nevoie de aproape 12 ani ca să găsesc metodă ideală de epilare pentru pielea mea. Aceasta este povestea mea cu Philips Lumea. 

8 luni de fericire

Am început să folosesc Philips Lumea, modelul SC2004/11 la finalul lui noiembrie 2014, după o documentare serioasă. Înainte să-l comand, am citit manualul de utilizare din scoarță-n scoarță, recenzii și părerile specialiștilor și m-am asigurat că mi se potrivește. A fost o bucurie să scap de programările prin diverse saloane și să am posibilitatea să mă ocup acasă, la ce oră îmi doresc, de probleme stufoase.

Cum folosesc Philips Lumea

Prima mea ședință de epilare IPL acasă cu Philips Lumea nu a avut rezultatele scontate. Asta pentru că am încercat să fiu cât mai prudentă și am folosit o intensitate luminoasă prea mică pentru tipul meu de piele. Două săptămâni mai târziu, reluam experiența, de această dată exact cu intensitățile sugerate în manual pentru nuanța pielii mele şi a firelor nedorite. Nu știam exact la ce să mă aștept și încercam să nu-mi fac speranțe prea mari, mai ales că știam că poți vedea o diferență clară după 3-4 ședințe. Spre marea mea surpriză, câteva zile mai târziu, aveam deja zone de pe care părul dispăruse.

După aproape 2 luni de folosire, Philips Lumea primise titlul de salvator al pielii mele! Lipsa iritațiilor și mai ales a firelor de păr crescute sub piele m-a făcut să port rochii din ce în ce mai des și să povestesc prietenelor despre gadgetul care mi-a schimbat rutina de frumusețe și m-a scăpat de câteva complexe.

Pentru mine, obișnuită cu tot soiul de probleme ale pielii, mai ales pe gambe, senzația de catifelare și finețe a fost o premieră care i se datorează exclusiv lui Philips Lumea.

Îl folosesc o dată la două-trei săptămâni. În majoritatea zonelor, părul a dispărut în proporție de 85%, mai puțin în zona axilei, unde firele nedorite nu mai cresc aproape deloc.

Pe ce zone folosesc Philips Lumea 

De la umeri în jos, nici o zonă cu fire nedorite nu a scăpat de impulsurile luminoase. Folosesc aparatul si pe zonele sensibile, pentru că tipul meu de piele îmi permite acest lucru.

Dacă la primele ședințe am avut nevoie de aproape o oră și jumătate și un creion dermatograf alb pentru delimitare, acum am căpătat dexteritate și sunt gata în aproximativ o oră. Pentru că tot procesul e atât de nedureros și simplu, pot chiar să mă uit la seriale în timp ce-l folosesc.

Nu mai sunt singura posesoare de Lumea din familie – despre mama

De-a lungul lunilor mele de finețe marca Philips Lumea, mama a devenit foarte interesată de epilarea IPL. La început au fost câteva întrebări timide, apoi o documentare serioasă cu ajutorul manualui de utilizare și al siteului Philips, o decizie de cumpărare și, la final, povești despre rezultatele ei la fel de bune.

Singurul meu regret e că nu mi l-am luat mai curând. Philips Lumea m-a scutit de atât de multe bătăi de cap, și-a amortizat costul rapid, iar rezultatele au fost nesperat de bune pentru pielea mea obișnuită cu durere, semne și eșecuri. Era timpul ca pantalonii să nu mai fie uniforma mea forțată!

Cu drag,

Alexandra – păpuşa cu piele fină

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8 Responses to " Păpuşa-Alexandra foloseşte Philips Lumea SC2004 pe mai multe zone "

  1. Vio says:

    Super! Ma documentez de ceva timp…dar nu gasisem nicaieri o parere sincera in urma utilizarii indelungate a aparatului.

  2. Hmmm, de un astfel de produs as avea si eu nevoie! 😀

    • Olivia says:

      Andreea-doll, cum ai vazut, il recomandam cu multa caldura 🙂 Go, go, go! Ne bucuram ca ne-ai scris, multumim pentru ca ne citesti!

  3. […] lucruri pe care le iubesc mult. Epilatorul meu Philips Lumea, despre care v-am povestit mai multe aici, e comandat de la ei, la fel gen?ile care-mi completeaz? cel mai frecvent ?inutele. Ce-am primit […]

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.