Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Cosmetice bio, In farmacii, Lifestyle, Make-up, Product review // Uleiul demachiant

Uleiul demachiant

 

 

Demachierea – acel proces uşor anevoios, pe care încercăm să îl fentăm în adolescenţă şi pe care ajungem să-l respectăm cu sfinţenie după trecerea pragului de vărstă. De-a lungul anilor am testat sute de produse demachiante şi cel mai greu mi s-a părut întotdeauna să am grijă de ochi – rimelul să dipară uşor, fără ca pielea sensibilă să fie bruscată. Uleiul demachiant – aceasta este una dintre soluţiile pentru înlăturarea blândă a machiajului.

Procesul de demachiere a ochilor

Aproape termin Milky cleansing oil de la Melvita (farmaciile Sensiblu, aprox. 90 lei, 145ml) şi încă de acum trei luni, de când l-am desfăcut, mă gândesc să redactez acest material. Melvita este un brand de produse BIO la care mă întorc cu drag, unul dintre primele materiale de pe Păpuşă ilustrând fondantul pentru corp, despre care am scris aici.

Uleiul demachiant Melvita este fin, miroase suav a trandafir – conţine extract de flori – şi demachiază blând şi eficient. Îl utilizez cu moderaţie, alegând să demachiez doar ochii cu el. Întotdeauna îl utilizez pe o dischetă demachiantă îmbibată în loţiune micelară, peste care picur uleiul catifelat. Pun discheta peste mascara, aştept câteva secunde astfel încât machiajul să se înmoaie, apoi şterg uşor, iar machiajul se desprinde fără a opune rezistenţă, în timp ce lacrimile râmân la locul lor.

Recomandări ale producătorului versus experienţă

Deşi ambalajul mă îndeamnă să umezesc pielea şi să utilizez uleiul cum aş folosi un gel demachiant ce are nevoie de apă, prefer varianta brută a produsului, aplicată direct pe pielea uscată, însă îi dau acel “boost” de care are nevoie cu ajutorul loţiunii micelare de la pasul 1.

Principalul motiv pentru care scriu este acela că am în mâini un produs bun, cu rezultate deosebite, aşadar vă spun ca un rezumat: demachiază excelent şi cele mai rezistente produse de machiaj, lasă o peliculă fină, hidratantă, care simt că îngrijeşte pielea, în special pe cea sensibilă, din jurul ochilor, raza mea principală de acţiune în ceea ce priveşte acest produs. În general, nu clătesc produsul, deşi ar trebui şi totuşi pielea se simte uşoară ca un fulg, filmul uleios aproape imperceptibil nu încarcă porii şi uleiul din seminţe de măceşe şi extractul de trandafir din lista de ingrediente îngrijesc epiderma.

Termen de valabilitate pentru un produs BIO

Fiind vorba despre un produs BIO, perioada de valabilitate după deschiderea recipientului este de 3 luni, mai mult decât suficient pentru mine. Şi dacă am ajuns la ambalaj, vă mai spun că apreciez alegerea producătorului de a include o pompiţă ce dozează perfect, la picătură, uleiul prietenos, astfel încât eu să pot încărca discheta demachiantă cu exact atât produs cât am nevoie. Şi, da, trebuie să vă mai spun că ador numele produsului, care îl descrie perfect: un ulei lăptos, pentru ochi şi ten.

Mă voi întoarce la acest produs şi îl recomand cu multă încredere, cu menţiunea că, fiind un produs pe bază de extracte naturale din plante, păpuşelele predispuse la alergii ale tenului trebuie să facă un test ori să ia aprobare de la medicul dermatolog pentru lista de ingrediente.

Această păpuşă temină o zi sau începe alta, cu drag,

O păpuşă cu faţa curată

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.