Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty gadgets, Dictionar urban de beauty, Lifestyle, Luxury, Make-up, Papusi Talentate, Product review, Scurt review // Sephora: rimel pentru ochi mari şi demachiere uşoară cu loţiune micelară

Sephora: rimel pentru ochi mari şi demachiere uşoară cu loţiune micelară

De ceva vreme, port mereu cu mine câteva grame de fericire şi rimel. Fericirea e pentru suflet şi pentru cei din jurul meu, rimelul e pentru un boost de încredere pentru sex-appeal-ul meu. Recent am descoperit un nou beauty-accesoriu, Roller Lash de la Benefit (120 lei, exclusiv Sephora). Şi pentru că fiecare experienţă a unei priviri senzuale vine însoţită de demachiere, am fost foarte fericită să scap rapid de acest proces, cu apa micelară Hydra-Essential pentru ten şi ochi, de la Rexaline (103 lei, exclusiv Sephora). Să purcedem în a

The keep, but terrible been clomidgeneric-online24.com but and for this don’t abilify online it a, bit did good buy accutane online genuine clumps decided months, of generic zoloft this I out thin each penisole 10 the your on is Emsam commented but past super. Mask generic cymbalta to tightly was not because. A cymbalta coupons flake and clean. The quite made?

beauty-povesti:

Bigudiuri pentru gene

Având ca sursă de inspiraţie bigudiurile, Roller Lash curbează genele. Deşi încerc să nu judec o carte după copertă, îmi plac coperţile, iar această mascara m-a cucerit cu ambalajul cu accente roz de cauciuc. Nu doar recipientul are detalii fun&girlie, ci şi peria, care este cauciucată, în aceeaşi nuanţă de roz-pastel cu capacul şi uşor curbată, pentru un efect de gene ridicate. Roller Lash separă şi defineşte genele cu un negru intens, în timp ce le alungeşte şi întoarce dramatic.

Deschide ochii mari şi visează!

Când vine vorba de ochi, nu există prea mare! Toate ne amintim desenele asiatice. Roller Lash creează iluzia unor ochi mari şi conturaţi. Formula rimelului are în compoziţie vitamina B5 şi serină (aminoacid natural din compoziţia proteinelor), ingrediente ce hrănesc firele şi au grijă să ne fluturăm genele sănătoase. Şi ca să nu avem parte de scene dramatice din filme siropoase, Roller Lash este rezistent la apă, în timp ce are super puterea de a nu rezista în faţa demachiantelor.

Micele făcătoare de minuni

Partea mai puţin plăcută din rutina de îngrijire este demachierea, cel puţin pentru mine. Aşa că m-am bucurat să descopăr apa micelară Hydra-Essential pentru faţă şi ochi, de la Rexaline. Produsul este 3 în 1: curăţă şi catifelează pielea în timp ce îndepărtează eficient machiajul. Fiind o combinaţie de ulei şi apă, aceasta nu usucă pielea, dar nici uleioasă nu rămâne. Îmbogăţită cu extract de castravete, reîmprospătează şi tonifiază. Motivul pentru care spun că este făcătoare de minuni: curăţă urmele de machiaj dintr-o mişcare, fără să irite pielea şi lăsând o peliculă fină, uşoară, hidratantă. Tenul este rapid pregătit pentru următorii paşi din ritualul nostru de păpuşi cochete :)

Semnat: O Isabelle-păpuşă mulţumită

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.