Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Lifestyle, Papusi Talentate, Parfum, Scurt review // Moroccanoil Body a sosit în România

Moroccanoil Body a sosit în România

Moroccanoil, brand de produse profesionale pentru îngrijirea părului, m-a cucerit încă de acum câţiva ani, de când a ajuns oficial în România. Păpuşa-Olivia a detaliat mai multe despre pletele-i cu volum în vânt aici. Şuviţele noastre se bucură de un tratament  cu o concentraţie ridicată de ulei de argan, se bucură de rezultate „wow”, iar eu ador parfumul caracteristic ce mă transportă pe plaje îndepărtate, scăldate în razele blânde ale soarelui.

Acum, Moroccanoil pentru corp

Dacă până acum Moroccanoil răsfăţa doar podoaba capilară a păpuşilor din România, acestea primesc veşti cu iz delicios de hidratare pentru corp. Brandul asociat cu aurul Marocului, aşa cum este supranumit arganul, a lansat în România gama pentru îngrijirea corpului.  Creme cu diferite texturi şi întrebuinţări, un produs exfoliant şi uleiuri ne încântă atingerea şi ne ispitesc cu parfumul original Moroccanoil,  ori cu parfum de lavandă şi miere sau de floare de portocal – preferatul meu.

Uleiul strălucitor

Printre produsele mele favorite se numără uleiul strălucitor: răsfaţă pielea cu particule sclipitoare ce plutesc lin în extracte hrănitoare de ulei de argan şi susan. Pe lângă parfumul caracteristic Moroccanoil şi senzaţia plăcută şi neuleioasă de hidratare, cel mai mult îmi place pelicula delicată, strălucitoare, pe care o lasă la suprafaţa epidermei.

Semnat: O Isabelle-păpuşă cu gândul la Maroc

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.