Esti aici: Home // Lifestyle // Carnet de vise şi visuri de păpuşi

Carnet de vise şi visuri de păpuşi

Probabil că, pentru voi, cele care (vă) învârtiţi (în) lumea glossy, Noemi Meilman este un nume foarte cunoscut. Personal doar am admirat-o mulţi ani, până să o cunosc face 2 face, acum câţiva. De atunci simt că orice proiect personal este “mai posibil”, realizabil, simt că nimic nu este nerealizabil din punct de vedere profesional.

Noemi povesteşte în comunicatul de presă-răvaş cum a colectat carneţele din camere de hotel, carneţele în care îşi nota dimineaţa visele. Într-o zi m-am gândit cum ar fi să fac un carnet în care să îmi notez şi visele, dar şi ideile şi planurile de viitor? Poate fi şi agendă, şi listă de cumpărături, şi jurnal, atâta vreme cât are foi veline şi arată aşa cum îmi doresc. Mi-am dorit ca scrisul să aibă caractere Bauhaus şi mi-am mai dorit să fie un carnet demn de Plăcerile lui Noe.”

Doar 50 disponibile

Sunt doar 50 de carnete de vise şi visuri, cu coperţi din mucava, cotor din tapet tăiat şi lipit manual – fiecare cotor este diferit, iar bucăţile de tapet au fost tăiate şi potrivite astfel încât nici un vis să nu fie la fel ca celelalte 49. Majoritatea sunt cu palmieri şi foarte puţine cu Flamingo (în două ipostaze), cu cozi de căţel şi frunze albastre. Grafica: Cristian Grigorie, manufacturate în atelierul Fabrik.

Disponibile pe Molecule F şi Visuell, fiecare carnet costă 64 lei şi are 96 de pagini.

Închei în spirit de matrioshka, însă prin cuvintele lui Noemi, care ne urează să avem “numai vise şi visuri plăcute şi, dacă nu toate cu happy end, măcar cu fine memories”.

Cu drag,

O păpuşă care visează cu ochii deschişi

Tags: , , , , , , , , ,

1 Response to " Carnet de vise şi visuri de păpuşi "

  1. Madalina says:

    Simple si de efect! :)
    the-may-day.blogspot.ro

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.