Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty gadgets, Dictionar urban de beauty, Lifestyle, Make-up, Papusi Talentate, Product review // Fardul de sprâncene Rimmel London

Fardul de sprâncene Rimmel London

În ciuda faptului că una dintre marile mele preocupări în materie de beauty o reprezintă sprâncenele, multă vreme m-am ferit de fardurile și creioanele care le sunt dedicate. Le-am catalogat ca fiind necesare doar pentru modelele care trec prin ședințe foto sau prezentări de modă și am rămas imună în fața beneficiilor pe care le pot aduce aspectului general.

Dorința de experimentare cu sprâncenele mele cu potențial stufos și rebel m-a împins, totuși, să-mi iau întâi un creion M•A•C și apoi să mă îndrăgostesc iremediabil de kitul de sculptare a sprâncenelor Brow this way (19 lei), de la Rimmel London. 

Ce conține kitul

Brow this way include un fard de sprâncene, ceară colorată, o pensulă cu două capete pentru aplicarea produsului și o periuță spiralată pentru aranjarea firelor. Setul încape chiar și într-un buzunar mic de la jeans, dar e nevoie de o oglindă prin apropiere pentru utilizarea sa. Este foarte ușor de folosit, iar dimensiunea pensulelor este ideală pentru aplicarea pigmentului chiar și pe sprâncenele subțiri. Produsul este disponibil în două nuanţe: mid-brown și dark-brown 

Cum se folosește 

Cei de la Rimmel recomandă, în primă fază, aplicarea unui strat de ceară, urmat de pigmentarea spațiilor goale sau accentuarea formei, cu fard. Pasul final este perierea sprâncenelor. Personal, în zilele în care îmi doresc un aspect extrem de natural, sar peste aplicarea de ceară și doar urmez linia naturală a sprâncenelor cu fardul. Cantitatea necesară este foarte mică, o simplă atingere a pensulei de paletă este suficientă pentru o sprânceană întreagă. Rezultatul final este nelipicios şi rezistent și poate fi îndepărtat cel mai eficient cu un demachiant mai concentrat, ori pe bază de ulei (datorită cerii, produsul este mult mai rezistent decât un fard obişnuit).

Cel mai mult îmi place că pigmentul nu se întinde, în ciuda tenului meu gras, și rezistă mai bine de 10 ore. Bonusul absolut, de sezon, este că rămâne intact chiar și în fața obiceiului de a trage cât mai mult fesul peste sprâncene.

Dacă înainte de Brow this way aș fi fost obligată să aleg doar un singur produs de make-up pe care să îl folosesc o vreme, probabil că m-aș fi îndreptat spre un blush. Acum, răspunsul meu mai inspirat este kitul de sculptare a sprâncenelor.

Wink wink,

Păpușa – Alexandra

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to " Fardul de sprâncene Rimmel London "

  1. RALUCA says:

    Buna fetelor, vreau sa donez sleek makeup kit for brows dark .Bucuresti numai.Contactati-ma multumesc

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.