Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Beauty gadgets, Lifestyle, Papusi Talentate, Product review // Balsamul de buze multifuncţional

Balsamul de buze multifuncţional

M-am îndrăgostit iremediabil de textura hrănitoare, cu miros dulce, a Tender Care, linia de balsamuri multifuncţionale de la Oriflame. Mini-beauty-minunile sunt disponibile în diverse variante de arome, printre care vanilie, cocos, cireşe, caramel şi, în funcţie de sezon, aromele sunt schimbate.

Ziua şi noaptea, cu Tender Care

Balsamul Oriflame (17,9 lei) are o textură grasă, cu aspect de alifie, iar imediat după aplicare este absorbit în piele şi hidratează, lăsând o peliculă fină, nelipicioasă. Aroma discretă, fructată, este persistentă şi delicioasă. Datorită texturii, rezistă timp îndelungat, asigurând o hidratarea intensă. Aplic balsamul şi înainte de culcare, iar dimineaţa buzele sunt moi, catifelate şi pline, în timp ce produsul încă poate fi simţit, binefăcător, pe buze.

Balsam multifuncţional – buze îngrijite, cuticule fericite

Am testat balsamul şi pentru îngrijirea mâinilor, dar am descis să mă rezum doar la hidratarea buzelor, cel puţin pe timp de zi. Având o textură onctuoasă şi fiind oarecum dificil de întins pe suprafeţe mari, am lăsat balsamul să acţioneze pe mâini, pe timpul nopţii. Efectul a fost surprinzător, pielea devenise netedă şi foarte catifelată. Cu toate acestea, pe timpul zilei prefer să-l utilizez doar pentru buze şi cuticule. Aplicat pe cuticule, le înmoaie, acestea schimbându-şi aspectul, devenind hidratate şi fără asperităţi. Într-un cuvânt – îngrijire.

Ţinuta Tender Care

Acestă pomadă miraculoasă vine ambalată într-un borcănel drăguţ, dar uneori mai puţin practic, fiind dificil de utilizat în cazul persoanelor cu unghii lungi. Ca un plus – aplicarea produsului pe buze cu degetul este sexy 😉 Fiţi cu ochii pe oriflame.ro, variantele se schimbă, iar sezonier apare cutia cadou ce dezvăluie patru balsamuri ambalate elegant (39,99 lei).

Semnat: O Isabelle- păpuşă hidratată

Tags: , , , , , , , , , , ,

4 Responses to " Balsamul de buze multifuncţional "

  1. Abia astept sa il testez! De ingrijirea cuticulelor nu stiam, eu il foloseam doar ca balsam de buze si recunosc ca sunt foarte incantata de el. Multu!

  2. Fustia Albastra says:

    Am testat balsamul minune pe cuticule si este genial! Il recomand cu foarte foarte multa incredere!

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.