Esti aici: Home // Fashion in Bucharest // Scrisul scurt, bijuteria perfectă

Scrisul scurt, bijuteria perfectă

Sunt rea de scris scurt şi, din acest motiv, multe subiecte nu ajung pe Păpuşă – nu reuşim să le alocăm timpul pe care-l merită, aşadar această păpuşă, uneori, se lasă păgubaşă. Pentru anul ce se anunţă îmi doresc, printre altele, să facem publice mai multe subiecte cu mult mai puţine piedici de orice natură. Ceea ce vreau să vă spun, pe scurt (sper să-mi iasă!), este că acum mai bine de un an o cunoşteam pe Alexandra Ungurelu de la Expression Contemorary Jewelry, adusă în viaţa mea de Cristina Stroe, colega de birou cu brad în curte, de la Laboratorul de Arhitectură – mulţumesc!

Căţelul meu, realizat din aur, comandă specială de la prietene dragi, cadou pe care l-am primit pe 28 august 2014, la împlinirea celor 30 de ani

Alexandra – ECJ

În cel moment, Alexandra ne ajuta cu un proiect pentru job, realizând bănuţi protectori din argint, cu poveste. Încet-încet, am început să-i exploatez munca în scop personal, rugând-o să creeze pentru mine, pentru mama, pentru prietenele dragi, piese unice, realizate din argint sau din aur, aur reciclat, de cele mai multe ori.

Poartă energie pozitivă şi sufletul unei bijuterii

Dacă v-aş spune că Alexandra mă emoţionează nu doar prin bijuteriile încărcate pozitiv, ci şi prin atitudinea sa, nu ştiu dacă m-aţi înţelege cu totul şi aş reintra în registrul normal, de tendinţă de scriitură-nuvelă. Mă veţi înţelege pe deplin, însă, în momentul în care veţi dărui o astfel de piesă sau, şi mai personal, în momentul în care o veţi purta.

Vă las în compania câtorva dintre piesele preferate (fiecare cu descrierea şi scurtele poveşti aferente) şi vă invit să vedeţi munca Alexandrei pe site şi pe pagina de fb.

Cu drag, o păpuşă fermecată de fineţea unei bijuterii

Inel şi brăţară din lanţ de aur, cu rubine, comandă specială

Ac de cravată realizat din argint

Verighete “Never Ending”

Una dintre schiţele Alexandrei Ungurelu

Proiect special – broşa Boundary din argint şi acrilic 

“Fold ring”, variantă realizată din aur şi argint. Modelul făurit din argint costă 400 lei

“Ante ring” – comandă specială, realizat dintr-un lanţ vechi din aur, o bijuterie pe care am adorat-o, destinată purtării pe cea de-a doua falangă a inelarului. Am pierdut acest inel cărând nişte plase

Broşă din argint

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.