Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Dictionar urban de beauty, Lifestyle, Scurt review // Serul Sephora, în săculeţ din plastic

Serul Sephora, în săculeţ din plastic

În ultima vreme, am avut plăcerea să testez produse destinate îngrijirii pielii, de la brandul Sephora. Mă bucur să văd cum gama destinată îngrijirii pielii se tot măreşte şi mă bucur să vă spun că pielea mea adoră aceste produse.

Wrinkle-fighting super serum

Voi aduce în prim-plan produsul despre care îmi pot face o părere clară, îl utilizez de mai bine de o lună şi consider că a trecut testele compatibilităţii.

Wrinkle-fighting super serum (140 lei/ 30ml) se prezintă ca un ser cu consistenţă potrivită unui astfel de produs. Întreaga cantitate este vizibilă prin ambalaj, conţinutul fiind roz. Ambalajul transparent dezvăluie un săculeţ din plastic în care este inclus lichidul având densitatea comparabilă cu cea a unui lapte demachiant sau uşor mai subţire. Astfel, serul rămâne permanent în mediu ferit de bacterii (implicit de aerul ce nu poate pătrunde în conţinut), iar serul poate fi utilizat până la ultima picătură.

Ce conţine, ce spun testele:

Aşa cum aflu de pe sephora.fr, conţine zahăr, colagen şi peptide (substanţe chimice alcătuite din mai mulţi aminoacizi). Intră imediat în piele, lasă tenul fin şi hidratat în profunzime, iar cantitatea ce trebuie aplicată este foarte mică – o doză, adică o singură apăsare, este suficientă pentru întregul chip. Nu am evitat zona ochilor şi, pe timp de vară cel puţin, nu am simţit nevoia de extra-hidratare. N-aş putea să vă spun care este efectul real asupra ridurilor fine care se văd pe tenul meu de 30 de ani, însă vă pot spune că au fost făcute teste pe 33 de voluntare, iar procentele spun următoarele:

–          84% observă un ten cu aspect mai odihnit, după prima aplicare

–          97% declară că pielea se simte catifelată, după prima aplicare

–          78% spun că ridurile şi liniile fine au fost diminuate după o săptămână de utilizare

–         Tot după o săptămână de utilizare, 70% dintre voluntare au observat reducerea ridurilor “laba gâştii”, de la baza ochilor

Aproape termin acest produs şi este genul pe care l-aş refolosi fără dubii. Îmi plac, în ordinea apariţiei, prezentarea, mirosul, textura, senzaţia pe care o lasă pielii post-aplicare, rezultatele –hrănire, hidratare şi netezire a pielii. Excelentă bază pentru machiaj, serul poate fi aplicat înainte de fond de ten, BB sau CC cream. Fondant ar mai fi un cuvânt care descrie perfect produsul despre care vă povesteam.

Cu drag,

O păpuşă cu tenul mulţumit: hidratat şi fin

Tags: , , , , , , ,

5 Responses to " Serul Sephora, în săculeţ din plastic "

  1. elena says:

    Produsele Sephora ma uimesc tot mai mult: accent pe detaliu si inovatie. Punguta e geniala!

    Utilizez de cateva luni un serum pentru corp de la Sephora si imi place mult senzatia de catifelare pe care o are pielea, mai ales cea din zona gambei, unde alte produse nu au un astfel de impact.

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.