Esti aici: Home // Beauty - produse de ingriire, Dictionar urban de beauty, Lifestyle, Papusi Talentate, Parfum, Scurt review // Raze de soare pe piele – uleiul strălucitor

Raze de soare pe piele – uleiul strălucitor

Cu tristeţe, observ că soarele se simte ca toamna. Şi oricât de mult mă împotrivesc, încep să schimb pantalonii scurţi cu cei lungi şi să accesorizez rochiile vaporoase cu pulovere uşoare. Încă îmi admir bronzul în oglindă, dar văd cum treptat se stinge, spre a scoate la iveală culoarea uşor palidă a pielii mele. Uleiul despre care vă voi povesti în rândurile de mai jos este potrivit indiferent de nuanţa pielii şi de nostalgiile verii.

Uleiul auriu şi ce înseamnă „monoi”

Cadoul despre care vă voi povesti este uleiul de corp cu particule aurii, Huile scintillante or, de la Sephora (51 lei/ 150ml). Produsul hidratează intens pielea uscată, fără a lăsa o peliculă uleioasă, ci acea acesta senzaţie catifelată, dulce, cozy, în timp ce îmbracă pielea în accente fine, luminoase, de particule aurii. După un mic research, am aflat că parfumul discret al uleiului pentru corp este monoi. Acest nume exotic descrie parfumul extras din flori tiare (gardenii tahitiene), înmuiate în ulei de cocos. În timp ce vă scriu purtând pe piele valul auriu satinat, tot ce îmi doresc este să dansez cu tălpile în nisip în timp ce pe frunte port o coroniţă din flori cu nume complicate şi culori de acuarele.

Piele cu dor de soare

Uleiul mă îmbracă într-o peliculă satinată, cu particule subtile ce seamănă cu razele de soare reflectate-n valuri turcoaz. Grăunţele de nisip strălucitor îmi evidenţiază bronzul efemer şi mă învăluie într-un parfum cald şi discret. După o noapte de dans, pielea încă strălucea frumos a soare.

Semnat,

O Isabelle-păpuşă cu gândul la insule

Tags: , , , , , ,

Adauga comentariul tau

Copyright © 2009 papusa ruseasca. All rights reserved.
Based on Theme Junkie. Design napalm. Powered by WordPress.